Detta uppdrag är redan tillsatt. Det finns 48 andra aktuella uppdrag att söka idag.

Driven innesäljare

Expert Systems, med bas i Täby, utvecklar, säljer och tillhandahåller programvara främst för elektronisk handel. Systemet, Exder, levereras som en tjänst på Internet. Det går bra för företaget som är ledande i det egna segmentet. Kunderna blir fler samtidigt som befintliga kunder gör mer och mer affärer genom Expert Systems. Företaget har nyligen startat nya projekt med stora köpare både inom dagligvarubranschen och inom skogsindustrin. Partners är bland andra WM-Data och Agresso. Vi söker nu ytterligare en driven innesäljare som förstärkning till vår försäljningsavdelning.

Vi är ett ganska litet företag med en platt organisation. Därför har du bäst förutsättningar att trivas hos oss om du är både självgående och initiativtagande. Det är viktigt att du gärna tar tag i saker själv, att du vill hjälpa till att förbättra våra rutiner och arbetssätt och att du är en problemlösare. Vidare så är du drivande och gillar att arbeta i en dynamisk entrepreniöriell miljö, tar eget ansvar och dessutom har lätt att lära dig nya saker.

Kvalifikationer
• Du som söker ska ha genomförd gymnasieexamen. Högskolestudier inom tekniska eller ekonomiska ämnen är meriterande.
• Du har några års arbetslivserfarenhet av av telemarketing, innesälj eller liknande erfarenheter och känner dig bekväm i kontakten med kunder.
• Expert Systems tjänster innehåller mycket teknik, affärsekonomi och företagstänkande så du måste ha god förståelse för alla delar och applicera kunskapen på kundens företag för att lyckas i denna roll. Utbildning av tjänsterna får du av Expert Systems. Meriterande är tidigare erfarenhet av e-handel, affärssystem och/eller integrationer.
• Du är serviceinriktad och har förmågan att lyssna och kartlägga andras behov och önskemål samt gillar ett högt tempo. Du är duktig på att koordinera samt är driftig och initiativkraftig.

Att arbeta på Expert Systems innebär många fördelar. Du får ett självständigt, varierat arbete med många kontakter i näringslivet i en bransch som ständigt rör på sig. Du kommer att arbeta med ett engagerat och positivt team av människor på ett företag där vi trivs ihop och stimuleras av att hitta nya lösningar och nya vägar att gå. Vi brinner för att utveckla företaget och våra tjänster och vi söker dig som vill anta nya spännande utmaningar tillsammans med oss. Expert Systems hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Rebecca Rivière, tfn 08-642 87 00. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.
Detta uppdrag är redan tillsatt
 • Stockholm
  Sveavägen 13, Plan 14
  111 57 Stockholm
  +46 (0)8 642 87 00

   

  Köpenhamn
  Frederiksborggade 15
  1360 Köpenhamn
  +45 31 12 33 00

 • Göteborg
  Kungsgatan 20
  411 19 Göteborg
  +46 (0)31 776 90 00

 • Malmö
  Djäknegatan 23
  211 35 Malmö
  +46 (0)40 622 87 00

 • Linköping
  Storgatan 28
  582 23 Linköping
  +46 (0)13 327 02 10

 • Uppsala
  Svartbäcksgatan 8, 1 tr
  753 20 Uppsala
  Mob +46 73 543 74 12

Visa mobil sidan