Detta uppdrag är redan tillsatt. Det finns 49 andra aktuella uppdrag att söka idag.

Researchkonsult, Göteborg

K2 Search AB rekryterar affärsinriktade roller på chefs- och specialistnivå och har hjälpt företag och organisationer att hitta framgångsrika medarbetare sedan 1996. Idag är vi drygt 25 personer i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Linköping och ingår i Wise Group AB. Vi som arbetar på K2 Search har erfarenhet från flera olika branscher och brinner för att hjälpa våra kunder att växa med nya medarbetare som skapar tillväxt och framgång. Läs mer om oss på www.k2search.se

Arbetsuppgifter:
Som researchkonsult identifierar du och etablerar kontakt med potentiella kandidater till våra rekryteringsuppdrag. Varje uppdrag är ett samarbete mellan researchkonsult och rekryteringskonsult, där du som researchkonsult är delaktig i hela rekryteringsprocessen och ansvarar för searcharbetet. Du bidrar med viktig kunskap vid upprättandet av kravprofil tillsammans med kund och ansvarar sedan för planeringen och utförandet av searchprocessen. Vid presentation av kandidater till våra kunder rapporterar du om searcharbetet och om marknadsläget för den aktuella tjänsten.

Praktiskt searcharbete innebär att du kartlägger branscher och identifierar kandidater. Det är också ditt ansvar att kontakta kandidater och genomföra en första telefonintervju för att avgöra kandidatens lämplighet för rollen du arbetar med. Det är ett arbete som ställer höga krav på din förmåga att kommunicera och snabbt sätta dig in i olika branscher och tjänster. Det är också av yttersta vikt att du är orädd när det gäller att kontakta kandidater via telefon och att du vägrar att ge upp. Du arbetar i flera parallella projekt och samarbetar med både rekryteringskonsulter och dina kollegor i searchteamet. Därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, att du har ordning och reda och att du trivs in en miljö där förutsättningarna snabbt kan förändras under arbetets gång.

Vi erbjuder:
K2 Search har lång erfarenhet av search och ser detta som en förutsättning för en lyckad rekrytering. Som researchkonsult hos oss har du ett inspirerande och utvecklande arbete där du lär dig mycket om svenskt näringsliv och den svenska arbetsmarknaden. Vårt searchteam arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera searcharbetet och samarbetar för att säkra våra processer och höga kvalitet.

På K2 Search ingår du i ett ambitiöst och snabbfotat företag där vi alla brinner för att hjälpa våra kunder och varandra. Vi är professionella och affärsmässiga samt har riktigt roligt tillsammans.

För rätt person finns stora möjligheter till utveckling i vår koncern där vi strävar efter att bli Sveriges bästa arbetsgivare.

Kvalifikationer
• Akademisk examen
• Erfarenhet från försäljning, telemarketing eller annan kundnära verksamhet

Egenskaper
• Affärsorienterad
• Noggrann och strukturerad
• Flexibel lagspelare
• Snabb och alert, gillar när det är full fart
• Initiativtagande och kreativ

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Chef Research, Katarina Kjellander på 08-642 87 17. Ansök via www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan, vi intervjuar kandidater löpande.
Detta uppdrag är redan tillsatt
 • Stockholm
  Sveavägen 13, Plan 14
  111 57 Stockholm
  +46 (0)8 642 87 00

   

  Köpenhamn
  Frederiksborggade 15
  1360 Köpenhamn
  +45 31 12 33 00

 • Göteborg
  Kungsgatan 20
  411 19 Göteborg
  +46 (0)31 776 90 00

 • Malmö
  Djäknegatan 23
  211 35 Malmö
  +46 (0)40 622 87 00

 • Linköping
  Storgatan 28
  582 23 Linköping
  +46 (0)13 327 02 10

 • Uppsala
  Svartbäcksgatan 8, 1 tr
  753 20 Uppsala
  Mob +46 73 543 74 12

Visa mobil sidan