Media & Kommunikation

Vi kombinerar ett brett affärskunnande med spetskompetens

Kommunikationsbranschen förändras snabbare än de flesta andra branscher. För att möta denna utmaning har vi på K2 Search samlat ett team av experter med egen erfarenhet från ledande positioner i linje- och konsultorganisationer inom branschen.

Detta är ett av kriterierna för att arbeta på K2 Search oavsett bransch, eftersom det möjliggör en affärs- och funktionsförståelse som är viktig för de allra bästa rekryteringarna. När du rekryterar via oss kan du känna dig trygg med att vi förstår er bransch och dess nya villkor.

Vi vet att en av våra framgångsfaktorer är att vi kombinerar ett brett affärskunnande och spetskompetens i våra team. Samtliga rekryteringar ingår i ett större sammanhang hos oss och för våra kunder varför vi alltid sätter samman team för att täcka bredden av specialistkompetensen (branschen) med managementkompetens (funktionen).

Kunder och nätverk

Genom åren har K2 Search genomfört ett stort antal headhuntinguppdrag inom kommunikationsbranschen. Vi har genomfört ett brett spektra av roller såsom VD, Försäljnings- och Marknadschefer, Seniora Projektledare, Client Service Directors, Sponsringschefer, e-handelschefer m.fl.

Med 15 års erfarenhet av headhunting, har vi etablerade processer för hur vi identifierar och attraherar de starkaste kandidaterna på marknaden.

Referensuppdrag
  • Marknadskommunikation strateg –  Telecomoperatör
  • Affärsutvecklare – TV-bolag
  • Country manager – internationell mediarådgivare
  • Online marketing manager – Global resebyrå
  • Sälj- och marknadschef –  industriföretag

KONTAKTA OSS

Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar!