Om oss

350 rekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande headhuntingföretag

K2 Search har sedan 1996 hjälpt företag i Norden att överträffa sina affärsmål genom kvalificerad Executive Search och Interim Management på ledningsgrupps- och mellanchefsnivå. Vi strävar efter att i varje läge utmana våra kunder för att kunna tillföra den kompetens och personlighet som bäst tar bolaget mot och förbi sina mål. Det gör vi genom en kvalificerad rekryteringsprocess, djupa kunskaper och egen erfarenhet av ledande positioner.

Sedan augusti 2007 ingår K2 Search i Wise Group AB, som är noterat på NASDAQ OMX Nordic Small Cap. Varje år tillsätter våra konsulter ett stort antal nyckelpositioner med drivkraftiga individer.

Vårt nätverk av kandidater i olika faser av sin karriär underhålls och utökas kontinuerligt genom aktivt arbete av vår researchorganisation.

Merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och deras vidare rekommendationer. Våra kunder är vana att ställa höga krav på sina rekryteringspartners och dessa lever vi upp till. Vår strävan är alltid att vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och i byggandet av framgångsrika företag.

KONTAKTA OSS

Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar!