Vxl: +46(0)10-214 66 46
Blogg

Case: Affärsutvecklingschef

Ledarskap, affärsdriv, inspiration och strategisk utveckling beskriver delar av innehållet i rollen som Affärsutvecklingschef på Forenede Care. Det handlar om att identifiera möjligheter och ha förmågan att sätta upp strategier för att på ett affärsmässigt och relevant sätt bryta ner dessa till operativa insatser. I augusti 2022 hade Maléne Smedberg sin första dag som Forenede Cares Affärsutvecklingschef och nu, efter några månader i rollen, har vi bett henne svara på två frågor om sin första tid.

2023-04-25

Det var efter semestern 2022 som Maléne Smedberg hade sin första dag på sitt nya jobb. Bransch, roll , storlek och annat spelar givetvis stor roll för trivseln på ett bolag men kultur och värderingar – när dessa är starka – är ofta det som avgör i längden. Maléne lyfter hur tydligt detta är på Forenede Care och vad det innebär för både känsla och beslutsfattande.

Hur har den första tiden i den nya rollen varit?

Jag fick en riktig kickstart. Det var fullt ös i bolaget direkt från start. Många stora projekt som skulle hanteras samtidigt. Ett bolag med så mycket energi och framåtanda, svettigt men så kul.

Vad var det som initialt intresserade dig med tjänsten?

Bolaget i sig och allt man står för. Ett bolag där varför de finns till märks i alla beslut. Att så tydligt rekrytera genom värdegrund gjorde mig imponerad. Beslut i vardagen blir verkligen lätta att fatta med den övertygelsen. Äldreomsorgen är viktig för oss alla, och jag vill vara med och skapa något i toppklass.

Vi ser med glädje och förväntan fram emot att följa Maléne och Forenede Care framåt.