Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Applikationskonsult (ADC)

Microsoft grundades 1975 av bill gates och paul allen. Huvudkontoret ligger i redmond, washington, usa. Företaget finns representerat i över 102 länder och regioner med drygt 76 000 anställda. Det finns få regioner i världen där användandet av persondatorer och internet är så stort som i sverige. Därför är sverige sedan länge en viktig marknad för microsoft.
i sverige bedriver microsoft ett stort antal samarbetsprojekt med företag, myndigheter och organisationer. Några exempel är certifiering av experter på microsofts programvara i samarbete med landets högskolor och utbildningsföretag, samt sponsring av it-projekt för olika grupper i samhället. Idag arbetar drygt 460 personer på microsoft ab som ligger i kista, strax norr om stockholm.

Vi söker dig med följande kvalifikationer:
• du har bred erfarenhet av utveckling, arkitektur, design och implementering av microsofts produkter och teknologier som .net utveckling, visual studio, user experience, integration and workflow, business intelligence, data management and warehousing, patterns & practices, msf, alm, sdlc.
• du har tidigare arbetat som systemutvecklare, arkitekt, it-chef eller it-konsult.
• du är en relationsbyggare med kundfokus, har en passion för ny teknologi samt har driv och integritet.
• mycket god engelska och svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder:
microsoft erbjuder dig en dynamisk företagskultur, nytänkande miljö och den senaste teknologin till ditt förfogande. Du omges av engagerade och drivna kollegor och får möjlighet att arbeta i kreativa team. Att arbeta för microsoft innebär mycket stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med vår rekryteringspartner k2 search ab, annika stålhandske holm 0735-097943. Ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 1