Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Företagsrådgivare, Malmö

Exceed är en, av finansinspektionen godkänd, fond och försäkringsförmedlare som arbetar professionellt med rådgivning kring finansiella produkter och sparande. Vi hjälper våra kunder med allt från privat pensionssparande och avtalspensioner till mer avancerade skräddarsydda finansiella lösningar för företag och institutioner. Vi samarbetar bl a med Erik Penser, Garantum, Hagströmer & Qviberg, Kaupthing, Moderna Försäkringar, SEB och Skandia. Exceed finns representerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund samt Helsingborg.

Vi erbjuder branschens bästa avtalsvillkor, hög garantilön och full kalender. Tillsammans med företagets omfattande administrationsservice och effektiva bokningspool, borgar detta för mycket goda förtjänstmöjligheter.

Du som söker denna tjänst bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med goda meriter. Vi förutsätter dessutom att du har IFU-diplom eller motsvarande samt en akademisk examen med inriktning mot ekonomi och/eller juridik. Som person ser vi gärna att du är driven, självgående och ansvarsfull.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Åkerström på K2Search som hjälper oss med denna rekrytering, tel. 08 – 642 87 04. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Läs mer och sök tjänsten på www.k2search.se. Mer info om Exceed finns på www.exceed.se.

Executive Search se.