Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsorienterad teknisk Presalekonsult, Göteborg

Sourcecom grundades 1993 och erbjuder smarta, säkra och kostnadseffektiva kommunikationslösningar med garanterad tillgänglighet inom it-kommunikation, it-säkerhet och ip-telefoni. Vi har sedan starten haft ambitionen att vara den partner våra kunder värdesätter mest och rådfrågar om utveckling och effektivisering av sin kommunikation. Vi har genom åren byggt upp relationer med många företag och organisationer där vi fungerar som både partner och rådgivare.

För den här befattningen krävs minst fem års erfarenhet av it-säkerhetsmarknaden och erfarenhet av olika typer av perimeterskydd såsom brandväggar, idper, proxies och ip generellt med tillhörande protokoll.

Meriterande är kunskap om tillverkare som checkpoint, clavister, nokia, bluecoat, websense, rsa, 3com, m fl samt erfarenhet av att jobba som konsult.

Sourcecoms ambition är att bli den partner som våra kunder värdesätter mest och vi vet av erfarenhet att vår tekniska kompetens har stor påverkan.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare . Läs mer

id608