Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

VMware Specialist

Tack vare vår expertis inom områdena consulting, systems integration och managed services är steria en heltäckande leverantör av it-tjänster till större företag och myndigheter i europa. Med en omsättning på över 1,2 miljarder euro och 11 000 anställda är steria en av de tio främsta europeiska aktörerna inom sin bransch. Förståelse för kundernas behov och kunskap om deras verksamhet gör det möjligt för steria att skapa innovativa lösningar med fokus på resultat och nöjda kunder. Steria är verksamt inom en rad olika branscher (offentlig sektor, bank och finans, tillverkningsindustri, transport samt telekom) och har mer än 35 års erfarenhet av att leda stora projekt. Medarbetarna, som äger 24 % av företagets kapital, står gemensamt bakom ett antal starka värderingar – ”simplicity, creativity, independence, respect, openness”. Med dessa som grund kan företaget omvandla den senaste tekniken till mervärden som gör det möjligt för steria att hjälpa sina kunder att uppnå och behålla sin konkurrenskraft.

Vi söker dig med följande kvalifikationer
• vi söker personer som är konsultmässiga, säljande och kundorienterade.
• du skall vara lite av en entreprenör som vill vara med på en tillväxtresa för att bygga framtidens steria.
• du skall vara en duktig konsult kring vmware samt microsofts server produkter, d.v.s. Operativ, ad, exchange, sql server mm. Har du certifieringar är det en stor merit men inget krav. Du bör dock definitivt ha bevisade kunskaper på något sätt.
• du bör ha minst 2-3 års erfarenhet av konsultarbete eller konsultliknande arbete inom infrastruktur i allmänhet och teknikområdena i synnerhet.
• har du erfarenhet från större företag / verksamhet, eller erfarenhet från storskalig drift eller konsulting inom stor driftverksamhet är det en merit.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med rekryteringspartner k2 search ab, anders johansson, tfn 08-642 86 79. Ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 0