Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Finansiella rådgivare

I takt med att individen får ett allt större ekonomiskt ansvar för att trygga sin egen pension och välfärd ökar kravet på kunskap om finansiella frågor och bra produkter för långsiktigt sparande. En av de viktigaste insikterna bland professionella placerare under de senaste åren är idén att investeringar går att göra mer effektiva genom att dela upp dem i en aktiv (alfa) och en passiv (beta) förvaltad del. Alfa & beta fondförsäkring erbjuder som första aktör i sverige försäkringslösningar för långsiktigt sparande som är anpassade till alfa- och betauppdelade fondportföljer. Våra kunder är både företag och privatpersoner. Våra försäkringar erbjuds direkt av våra rådgivare, vilket bidrar till hög kvalitet och låga kostnader. Alfa & beta fondförsäkring växer snabbt och därför söker vi nu flera duktiga medarbetare som kan hjälpa oss att utveckla företaget.

Dina personliga egenskaper bör präglas av drivkraft, ansvarstagande, ett konsultativt arbetssätt och en förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi verkar i en öppen och trivsam miljö från vårt kontor på norrmalmstorg i stockholm.

Frågor om tjänsten besvaras av maria hörding på rekryteringsföretaget k2search som hjälper oss med denna rekrytering, tel. 08-642 87 00.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 2