Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Rekryteringskonsulter, Malmö


k2 search ab är ett modernt och uppkäftigt rekryteringsföretag som huvudsakligen är verksamt i sverige och som ingår i ett internationellt nätverk. företaget grundades 1996 och idag är vi 25 medarbetare med erfarenhet från olika branscher. gemensamt är att vi alla brinner för att hjälpa våra kunder att hitta nya medarbetare som skapar tillväxt och resultat åt våra kunder. vi tror på hjärnkoll och hjärnvilja.

vi arbetar med rekrytering av chefer, kvalificerade säljare och specialister. vår målgrupp är tillväxtföretag eller bolag som vill komma in i en tillväxtfas.


du bör ha akademisk examen samt erfarenhet från ledande befattningar inom näringslivet. i dina tidigare roller skall du ha erfarenhet av att rekrytera kvalificerad personal. du måste ha en övertygelse om att det är människan som gör skillnaden och gör våra kunder framgångsrika.

det är mycket viktigt att du har ett brett kontaktnät, förmåga att inge förtroende och tycker om att göra affärer. vi förser dig med bokade besök hos potentiella kunder men du måste i stor utsträckning även kunna erbjuda ditt kontaktnät våra tjänster. på sikt kommer du att erbjudas partnerskap i bolaget, då vår vision är att alla ska vara delägare.

intresserad?

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, Åsa mitsell 040 - 622 87 00 eller stefan rossi 08 - 642 87 00. vi vill ha din ansökan snarast.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id509 2