Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Applikationsspecialist, Göteborg

Scanpump är tillsammans med lorentzen&wettre den globala massa & pappersspecialisten inom cardo koncernen. Som en betydande leverantör till industrin under många år, kan vi erbjuda ett omfattande, globalt applikationskunnande i kombination med en stark produktportfölj bestående av produkter och service. Cardo koncernen, med 5 800 anställda och en omsättning på 7,9 miljarder (2005), finns i mer än 100 länder.

Din uppgift blir främst att arbeta med och stötta befintliga kunder och agenter inom pappers- och massaindustrin. Du kommer också att jobba nära våra säljare som teknisk specialist angående hur våra produkter appliceras i våra kunders processer. Du kommer delta i kundbesök, göra behovsanalyser och komma med förslag till tekniska lösningar.

• möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke
• bra utvecklingsmöjligheter
• del i ett dynamiskt och kundfokuserat team
• möjlighet att arbeta internationellt

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608