Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionutvecklare (Comfort-Kedjan AB)


comfort är en kedja bestående av 130 medlemsföretag, drygt 1800 certifierade montörer samt 68 butiker. vi erbjuder företag och privatpersoner kvalitativa helhetslösningar inom värme och vatten – allt från material till hela installationer samt service och underhåll. vi är återförsäljare och installerar branschens bästa och största varumärken. våra butiker är också utställningslokaler fulla av badrumsmiljöer, dit våra kunder och konsumenter välkomnas för inspiration.
läs mer på: www.comfort.se


din uppgift som regionutvecklare blir att för din region säkerställa så att centrala initiativ såsom försäljnings- och marknadsaktiviteter implementeras bland medlemsföretagen. vidare kommer du att vara kontaktansvarig för alla medlemsföretag i din region vilket innebär rekrytering av nya samt avveckling av medlemsföretag, driva samverkan mellan medlemsföretagen samt mellan medlemsföretag och kedjecentral. du kommer kort sagt att implementera, driva och följa upp en rad centrala aktiviteter; allt från affärs och lönsamhetsutveckling, kvalitets och ledningssystem, kampanjer till att vara medlemmarnas röst mot kedjecentral/ledningen.

vi erbjuder
detta är en självständig och central roll i ett växande företag där din insats är avgörande för medlemsföretagens (service, installation och entreprenadföretag samt butik) framgång. comfort erbjuder en marknadsmässig lön och bra förmåner. organisationen kan beskrivas som prestigelös med tydligt resultat- och målfokus. comfort möjliggör för lokala entreprenörer att bli framgångsrika med hjälp av skalfördelar där dina initiativ, din drivkraft och vilja att få andra att lyckas är basen.

kvalifikationer
• erfarenhet av att hantera ekonomiska diskussioner, kalkyler och rapporter med kund
• relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, marknad eller försäljning.
• fem års erfarenhet av arbete med produkter eller tjänster som leverantör eller inom kedja/återförsäljare
• dokumenterad erfarenhet av att ha skapat resultat via andra som leverantör eller inom kedja/återförsäljare

egenskaper
• driven – resultatorienterad
• relationsbyggare
• prestigelös
• lyhörd
• affärsfokus
• uthållig

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ulf lindén på k2 search ab, tel. 08-400 275 27. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar löpande. ansök tjänsten på www.k2search.se

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id509 3