Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kommunikationsansvarig

kommunikationsansvarig

friskvårdschecken startade 2006 och är ett välmående bolag med hög tillväxt. Vi är idag tio medarbetare och har 450 kunder. Vi har kontor i stockholm och göteborg och över 6000 anslutna friskvårdspartners runt om i sverige. Friskvårdscheckens affärsidé är att hjälpa arbetsgivare att på ett enkelt sätt uppmuntra sina anställda till friskvårdsaktiviteter och samtidigt slippa tidskrävande/kostsam administration.

Vi söker en kommunikationsansvarig som kommer att leda friskvårdscheckens kommunikationsarbete in i ett nytt spännande skede i företagets utveckling.

Med stor frihet samt i samråd med marknads- och försäljningschef och övriga nyckelpersoner utformar du en kommunikationsstrategi som du sedan ansvarar för att implementera och verkställa. Du är ansvarig för att stärka den nuvarande kommunikationen till våra kunder, byråsamarbete, mediarelationer samt partnersamarbeten.

vi erbjuder
en spännande roll för dig som trivs i en förändringsbenägen miljö på ett litet företag där alla hjälps åt. Arbetsmiljön präglas av en prestigelöshet men också av högt tempo, driv och fokus på kunder och tillväxt. Det är fritt och flexibelt, man har roligt och för rätt person finns det stora möjligheter att tjäna pengar och att utvecklas. Som kommunikationsansvarig har du möjlighet att vara med och påverka, förändra och hjälpa till att driva utvecklingen av bolaget framåt. Du rapporterar till marknads- och försäljningschef.

kvalifikationer
• dokumenterad teoretisk kunskap/utbildning inom marknadsföring och kommunikation, universitet, ihm, marknadsakademin, eller motsvarande
• ett antal års marknadsrelaterad arbetslivserfarenhet, gärna som kommunikationschef
• lång erfarenhet av projektledning och van vid en rådgivande funktion

egenskaper
• strukturerad och ordningsam
• god kommunikatör
• entreprenör med vana att driva och leda projekt
• självgående och initiativtagande
• kreativ – snabb i tanke och handling

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611