Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Head of Solution Consulting

head of solution consulting

under närmare 30 år har opuscapitas produkter och tjänster för cash och treasury management gett företag och organisationer möjligheten att agera snabbare, bli mer effektiva och därigenom mer lönsamma. Tillsammans med mer än ett tusen företag och användare i över 50 länder fortsätter vi att utvecklas och ligga i framkant. Vi vill erbjuda våra kunder de bästa lösningarna på marknaden, därför arbetar vi ständigt med vidareutveckling av våra produkter och lösningar, och vi har nära samarbeten med alla banker och andra branschledande aktörer inom vårt område.

Att arbeta nära våra kunder är en självklarhet för oss.

Idag är vi 130 medarbetare i stockholm, köpenhamn, esbo och tammerfors. Omsätt¬ningen i norden 2011 uppgick till 17,5 miljoner euro. Vår historia sträcker sig tillbaka till 1984 då företaget grundades i finland. Sedan 2011 är opuscapita en del av itella information.

Din roll som head of solution consulting innebär att leda ett nybildat team som arbetar med våra kunder i cash management relaterade projekt. Med hjälp av opuscapita payment factory / cash management platform ger vi kunderna ökad kontroll och effektivitet i hanteringen av betalningar, kassaflöden och prognoser. Du arbetar själv med företagets fokuskunder men dessutom stöttar du dina medarbetare i deras vardag.
viktigt är att verkligen kunna förstå kundens behov och specifika problem. Tillsammans med kunden gör du kalkyler, tester, dokumentation samt utbildning för att systemen ska fungera maximalt efter kundens behov.

vi erbjuder
opuscapita består av kompetenta medarbetare där varje person har möjlighet att påverka. Vi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda bra villkor och förmåner, samtidigt som vi är tillräckligt små för att vara personliga. Hos oss får du fortsätta att utvecklas. Vårt mål är att expandera kraftigt de närmaste åren och möjligheten till en internationell karriär är därför stor.

kvalifikationer
• akademisk examen i ekonomi eller it.
• gedigen erfarenhet av finansiella processer och cash management.

egenskaper
• lösningsorienterad, can-do attityd
• proaktiv
• positiv och entusiasmerande.
• förstå både människor och teknik
• teamspelare.
• förmåga att fråga om råd i komplexa situationer


Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id608