Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Bolagsjurist

bolagsjurist

aros kapital grundades 2004 och är ett expansivt bolag inom factoring, fakturaköp, och inkasso som lämnar ett mycket framgångsrikt 2012 efter sig. När vi startade aros kapital upptäckte vi snart marknadens behov av snabbare och mer flexibla finansiella tjänster. Dessutom efterfrågades konkret hjälp och råd kring t ex likviditet, expansion och eventuella tvister. Vår verksamhet bygger således på långsiktiga och nära relationer, samt korta beslutsvägar som leder till snabbare kundanpassade beslut – flexibelt, effektivt och problemfritt.

Rollen som bolagsjurist är central och ställer stora krav på självständighet, ansvarskänsla, service och snabbhet. Utmaningen är att sy ihop juridiskt korrekta lösningar på ett så snabbt och affärsmässigt sätt som möjligt. Givetvis krävs ett kreativt och flexibelt arbetssätt. Bolaget har få anställda och därmed krävs att du är öppen för att lära dig om andra funktioner inom bolaget.

Som bolagsjurist ansvarar du för aros kapitals juridiska angelägenheter.

vi erbjuder
detta är en spännande tjänst för dig som trivs i en fri roll, med stort ansvar på ett litet snabbrörligt tillväxtbolag. Du får en nyckelposition i bolaget och en affärsutvecklande roll. Aros kapital är flexibelt, man har en tydlig strategi, bra ledning, snabba beslutsvägar och bra produkter. För rätt person finns goda möjligheter att växa och utvecklas med bolaget.

kvalifikationer
• jur.

egenskaper
• strukturerad
• problemlösare
• initiativrik
• god lyssnare
• fungerar i grupp

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

id608