Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Consultant Cash Management

consultant cash management

under närmare 30 år har opuscapitas produkter och tjänster för cash och treasury management gett företag och organisationer möjligheten att agera snabbare, bli mer effektiva och därigenom mer lönsamma. Tillsammans med mer än ett tusen företag och användare i över 50 länder fortsätter vi att utvecklas och ligga i framkant. Vi vill erbjuda våra kunder de bästa lösningarna på marknaden, därför arbetar vi ständigt med vidareutveckling av våra produkter och lösningar, och vi har nära samarbeten med alla banker och andra branschledande aktörer inom vårt område.

Att arbeta nära våra kunder är en självklarhet för oss.

Idag är vi 130 medarbetare i stockholm, köpenhamn, esbo och tammerfors. Omsätt¬ningen i norden 2011 uppgick till 17,5 miljoner euro. Vår historia sträcker sig tillbaka till 1984 då företaget grundades i finland. Sedan 2011 är opuscapita en del av itella information.

Din roll som consultant cash management innebär främst att tillsammans med den också nyrekryterade head of solution consulting hjälpa våra kunder i cash management relaterade projekt.

Rollen innebär också att verkligen kunna förstå kundens behov och specifika problem. Du måste tillsammans med kunden göra kalkyler, tester, dokumentation samt utbildning.

vi erbjuder
opuscapita består av kompetenta medarbetare där varje person har möjlighet att påverka. Vi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda bra villkor och förmåner, samtidigt som vi är tillräckligt små för att vara personliga. Hos oss får du fortsätta att utvecklas. Vårt mål är att expandera kraftigt de närmaste åren och möjligheten till en internationell karriär är därför stor.

kvalifikationer
• erfarenhet av cash management.

egenskaper
• lösningsorienterad
• proaktiv
• positiv och entusiasmerande.
• förstå både människor och teknik
• teamspelare.
• förmåga att fråga om råd i komplexa situationer

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med christoffer toll på k2 search ab, tel. 08-400 29 309. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id608