Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Customer Implementation Project Manager

customer implementation project manager

itella information ab ingår i itellakoncernen, nordens största leverantör av tjänster inom informationslogistik. Itella information ab hjälper företag att omvandla pappersbaserade dokumentflöden till elektroniska flöden, samt ansvarar för att rätt dokument når rätt mottagare, oavsett leveransform. Itella levererar tjänster som e-faktura, edi-växel, workflowsystem, skanning, print samt fysisk och elektronisk lagring. Dessutom erbjuds fullskalig outsourcing av för fakturering och finansiella tjänster. Koncernen har verksamhet i femton länder i europa, med 30 000 anställda och en omsättning på 15 miljarder kronor per år. Itella information ab har 320 anställda och omsätter drygt 400 miljoner kronor.

Din roll som customer implementation project manager innebär ett ansvar att både vara med och sälja in samt medverka och driva implementationer av edi-lösningar hos kund. Med din kunskap om kundens situation, affärslogiken samt teknologi blir du den som analyserar behov samt föreslår lämplig lösning. Vidare ger du rätt input till utvecklarna samt är huvudansvarig för implementation hos kunden. Du agerar som kontaktperson från itella mot kund i support och utvecklingsfrågor.

vi erbjuder
detta är en utmanande och omväxlande tjänst med många kontakter på beslutsfattande nivå i en internationell koncern. Organisationen kan beskrivas som prestigelös med mycket resultat och målfokus och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk, föränderlig miljö med höga ambitioner. Itella information har en tydlig tillväxtstrategi både i sverige och internationellt vilket ger många intressanta möjligheter för rätt person.

kvalifikationer
• gedigen erfarenhet som projektledare, helst i en global it-organisation
• gedigen erfarenhet från affärsorienterade roller som affärsutvecklare eller i kundnära roller på beslutsfattarnivå
• konsulterfarenhet
• grundläggande kompetens inom e-faktura och edi-tjänster
• goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift

egenskaper
• proaktiv
• konsultativt förhållningssätt
• flexibel
• förmåga att hålla fokus – i en föränderlig miljö
• motiverad med egen inre motor

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 3