Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef Bilservice

chef bilservice

det har gått fem år sedan upplands motor etablerade sig i stockholm. Det började med en helt ny anläggning i akalla vid e4 och hösten 2012 invigdes en ny volvoanläggning i hammarby sjöstad. Det har varit några mycket framgångsrika år. Omsättningen i upplands motor har fördubblats och är idag 2,3 miljarder. Upplands motor säljer 10,000 bilar, har 85,000 servicebesök och är nästan 400 anställda. Upplands motor finns förutom i akalla och hammarby sjöstad även i uppsala och arlandastad. Företaget servar och säljer volvo, ford, renault och dacia, både personbilar och lätta transportbilar. Upplands motor har lanserat en unik idé om bilservice, som både spar tid och besvär och som verkligen gått hem hos kunderna. I akalla har dom dessutom hållit ställningarna och sålt lika många bilar 2012 som 2011, trots en tuff bilmarknad.

Chef bilservice

Grunden i allt upplands motor gör är att ta hand om kunderna och deras bilar på bästa sätt. Denna roll är således avgörande för den ambitionen. Ditt jobb är att leda ett team på ett hundratal medarbetare inom verkstad, rekond, skadeverkstad och däckhotell; varav 7 är ansvariga chefer för olika enheter. En del skulle kalla den här tjänsten för verkstadschef, men upplands motor lägger mer i rollen än så. Tillsammans ska ni se till att hela serviceerbjudandet fungerar så bra som möjligt. Uppdraget är att varje år klara av cirka 50 000 servicebesök och utrusta 8 000 bilar för leverans, och att göra det smidigt och effektivt.

På upplands motor ska det vara enkelt och smidigt att serva bilen. Det ska både gå snabbt att komma i kontakt och kunden ska få raka och tydliga besked. Då något går snett eller inte fungerar ska det omedelbart rättas till, utan konstigheter.

Den här rollens uppgift blir inte mindre utmanande av att upplands motor arbetar med en annan logistik än de flesta i branschen. Drygt 60 % av alla servicebesökare i akalla stannar kvar medan bilen servas. Upplands motor ska klara det jobbet på två timmar med kunder som kommer när på dagen det passar dem bäst. Upplands motor är ett familjeföretag som vill göra saker på ett eget sätt. Du kommer stå inför tuffa utmaningar; detta är ett av sveriges mest utmanande jobb när det gäller bilservice.

kvalifikationer
du behöver inte alls ha jobbat med bilar, men du har definitivt erfarenhet av hur man skapar engagerade medarbetare och leder människor i tillväxtfas. Upplands motor låter sig gärna utmanas av människor som kanske har gjort annat och jobbat med annat än vad som kan förväntas i deras bransch.

egenskaper
• lagspelare
• naturlig ledare – passion för ledarskapet
• driv med en inre motor
• engagerande och inspirerande

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611