Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

iScala Expert

iscala expert

troax är världsledande leverantör av lätta och starka nätpaneler inom områdena maskinskydd & maskinsäkerhet, materialhantering & logistik samt egendomsskydd. Troax produkter skapar säkerhet av områden genom system som är genomtänkta och välutvecklade för att klara höga påfrestningar.

Troax är ett starkt och stabilt företag med bra lönsamhet. Omsättningen är ca 70 m€. Under de senaste åren har verksamheten expanderat kraftigt, framförallt internationellt och man rustar nu för fortsatt stark tillväxt. Koncernen har idag 320 medarbetare i 17 dotterbolag över hela världen samt agenter i ytterligare 10 länder. Vid huvudkontoret och den helautomatiserade produktionsanläggningen i hillerstorp arbetar ca 150 pers.

Troax har en centraliserad it-avdelning med ansvar för hela koncernens it-stöd. Mycket resurser är investerade för att kunna tillhandahålla effektiva tjänster för verksamheten. Kompetensnivån är hög och man arbetar med en mycket modern serverpark och med de senaste versionerna av mjukvara. Ett av de viktigaste systemen är affärssystemet iscala, vilket stöder hela troax verksamhet. Ansvaret för detta finns på it-avdelningen.

vi erbjuder
en mycket spännande och viktig roll för det mest affärskritiska systemet för troax verksamhet – affärssystemet iscala.

Som iscala-expert har du ansvar för den centrala driftsmiljön (hillerstorp) samt för lokalinstallationen i kina. Du arbetar med drift, support och utveckling av iscala för samtliga dotterbolag i europa, asien och usa och i nära samarbete med lokala superusers. Du samordnar installationsprojekt och driver på förbättringsarbete i processerna. Du har även drift och supportansvar för crm-systemet super office.

Rollen är organisatoriskt placerad på it-avdelningen i hillerstorp och du rapporterar till it/logistikchefen.

kvalifikationer
• flera års erfarenhet från arbete med iscala
• djupa kunskaper inom alla moduler och administration av iscala
• Övergripande kunskaper i xml-hantering via service connect
• engelska

Rollen innebär självständigt arbete och ansvarsfulla uppgifter i en internationell miljö. För att lyckas i detta arbete tror vi att du som person är nyfiken och utvecklingsintresserad, en lagspelare med god kommunikativ förmåga samt analytisk och van vid att prioritera ditt arbete.

Detta är en roll som ger stora möjligheter till personlig utveckling och utbildning.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med bengt olander på k2 search, tel. 031-788 14 65 eller sara derneryd, tel. 031-788 14 61. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan, urval sker löpande.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611