Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Manager Technical Products

sales manager technical products

stort lönsamt internationellt företag inom förpackningsindustrin, producerar omslag och råmaterial för flera industrier. Bolaget har flera fabriker främst i europa och kina. Bolaget arbetar med tre affärsområden inom pappers- och kartongemballering, kartong och lådindustrin, livsmedelsförpackningar samt olika tekniska material. Bolaget har över 1000 anställda och omsätter 3 miljarder sek. I sverige har man ett försäljningskontor som främst arbetar med två fabriker i finland.

Du kommer att ansvara för försäljningen av tekniska produkter som underleverantör till industri, det handlar om olika laminat, som används till isolering, metallomslag, etc. Till en stor bredd kunder inom förpackningsindustrin och även leverantörer inom bygg och isoleringsbranschen.
som försäljningschef arbetar du med hela kundkedjan, allt ifrån nykundsbearbetning till utveckling av befintliga kunder och kontrakt. Viktigt är att bygga relationer med flera aktörer hos kunden, bjuda in till och genomföra studiebesök och visningar i bolagets fabriker.

Försäljningsansvarig kommer dessutom att arbeta nära uppdragsorganisationerna i fabrikerna i finland, du förväntas snabbt sätta dig in i fabrikernas flöden och processer och veta vilka utmaningar som de har för att kunna sälja på ett effektivt sätt.

vi erbjuder
en utåtriktad och omväxlande tjänst i internationell koncern med stort eget ansvar. Norden och sverige är viktiga områden för koncernen och man bedriver en lönsam och framgångsrik försäljningsverksamhet idag. Försäljningskontoret ligger i huddinge, där god stämning och nära samarbete präglar arbetet.

kvalifikationer
• mer än fem års erfarenhet av försäljning, av tekniska produkter eller från förpackningsindustrin.

egenskaper
• strategisk förståelse för kvalificerad försäljning med en vilja att göra affärer.
• relationsskapare och teamspelare.
• stark resultatfokusering och drivkraft.
• lösningsorienterad med intresse för tekniska frågor

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med pia clark på k2 search ab, tel. 076-000 18 11. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, då vi behandlar ansökningar löpande.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611