Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef Kundservice Extempore

Chef Kundservice ExtemporeAPL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och en av de ledande kontraktstillverkarna inom Life Science i Sverige. APL har fyra anläggningar (Umeå, Stockholm, Göteborg och Malmö) för tillverkning och utveckling av läkemedel. APL bedriver produktion och laboratorieverksamhet, inklusive produktutveckling. APL erbjuder cirka 2000 produkter och bedriver ett mycket aktivt sortimentsarbete med specialister/förskrivare och myndigheter. APL:s omsättning uppgår till ca 500Mkr, antalet medarbetare är cirka 500. APL har ett integrerat ledningssystem som är certifierat enligt ISO standard. Läs gärna mer på www.apl.se

Kundservice ansvarar för orderhantering av Extempore-läkemedel från samtliga apoteksaktörer och även beställningar av Extempore från de Landsting som APL har avtal med. Dagligen hanterar Kundservice ca.500-600 order. Kundservice ansvarar även för ”first line support” huvudsakligen via telefon med kunder. Avdelningen består idag av 16 personer varav de flesta är farmacevter.

Som chef för Kundservice har du det övergripande ansvaret för att säkerställa en kostnadseffektiv och kvalitetssäkrad orderhantering och kunddialog. Tjänsten inbegriper att leda, planera, utveckla, standardisera och effektivisera arbetet och processerna för beställning och orderhantering av Extempore-läkemedel. Du analyserar, utvärderar och sätter upp handlingsplaner med avseende på områden såsom produktivitet, servicegrad, kostnadskontroll.

Du rapporterar till Chef Extempore och är en del av enhetens ledningsgrupp. Placeringsort är APLs anläggning i Kungens Kurva.

Vi erbjuder

APL är ett företag i en mycket spännande fas där man gått från att vara en del av ett monopol till att utvecklas till ett framgångsrikt företag på en konkurrensutsatt marknad. Företaget har en bred verksamhet med basen i Sverige men befinner sig på en internationell marknad. Företaget kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. Affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande är några av de ledord som APL:s medarbetare arbetar efter och för att trivas ska du tycka om att arbeta i en miljö med höga ambitioner.

Kvalifikationer

• Naturvetenskaplig akademisk utbildning, troligen inom det farmaceutiska området.
• Ledarerfarenhet med gedigen chefserfarenhet från linjeroll
• Förmåga att entusiasmera och skapa trygghet hos dina medarbetare
• Stor vana att driva förändrings- och förbättringsarbete i komplexa miljöer
• Erfarenhet från Extempore, Läkemedel eller Apoteksvärlden är mycket meriterande

Egenskaper

• Handlingskraftig – Självständig och drivande
• Affärsmässig, initiativrik och lösningsorienterad
• Kontaktskapare och relationsbyggare
• Strukturerad och processorienterad med analytisk förmåga
• Tydlig, trygg och måste kunna stå upp för fattade beslut
• Lyhörd och kommunikativ

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Per Jerndahl på K2 Search AB, tel. 08-642 87 06. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id411