Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager

key account manager

schunk intec ab, med svenskt huvudkontor i södertälje, är ett helägt dotterbolag till schunk gmbh & co. Kg, i lauffen am neckar, tyskland. Schunk är ett familjeägt industriföretag som grundandes 1945. Under devisen ”framtiden börjar idag” är schunk idag ett globalt företag med efterfrågad teknik som med innovation och perfektion sätter en världsomfattande standard. Schunk är världsledande inom verktygshållare, gripdon och uppspänning av industriverktyg, och är med egen produktion i tyskland, usa och kina, dotterbolag i 26 länder och återförsäljare, verksamma i fler än 50 länder och 5 kontinenter.

Schunk intec ab är i stark tillväxt och förstärker nu den svenska organisationen med en key account manager.

Rollen som key account manager är nyinrättad och innebär ett brett spektra av uppdrag. Du ansvarar för uppbyggnaden av funktionen samt för övergripande affärsmässig bearbetning med målsättning att öka försäljningen samt skapa närmare samarbete med nyckelpersoner hos ett av sveriges mest välrenommerade industriföretag. Uppdraget innebär även tätt samarbete med area sales managers inom de olika produktgrupperna och affärsområdena.

I arbetsuppgifterna ingår bl a att ytterligare identifiera nyckelpersoner och affärsmöjligheter inom kundföretagets olika divisioner samt planera, budgetera, förhandla och rapportera aktiviteter med den aktuella kunden.

vi erbjuder
detta är schunk intec ab’s första key account manager-roll vilket innebär stor möjlighet att påverka strategi och arbetssätt. Schunk kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. För att trivas bör du dela kundvisionen ”er framgång är vår framgång”, och tycka om att arbeta i en dynamisk och kundfokuserad kultur med stor teknisk kompetens och världsledande produkter.

kvalifikationer
• teknisk utbildning, gymnasium och/eller högskola, företrädesvis inom maskinteknik
• erfarenhet av strategisk ”key account management”
• teknisk säljerfarenhet med påvisbara säljresultat under minst fem år
• mycket god kunskap i svenska, engelska samt officepaketet

egenskaper
• affärsmässig analytisk förståelse för industriprocesser i större företag
• förmåga att se utvecklingspotential i en teknisk process
• relationsbyggande säljare
• driven, tålmodig, strukturerad
• god självkännedom och integritet

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611