Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Area Sales Manager Gripping Systems

area sales manager gripping systems

schunk intec ab, med svenskt huvudkontor i södertälje, är ett helägt dotterbolag till schunk gmbh & co. Kg, i lauffen am neckar, tyskland. Schunk är ett familjeägt industriföretag som grundandes 1945. Under devisen ”framtiden börjar idag” är schunk idag ett globalt företag med efterfrågad teknik som med innovation och perfektion sätter en världsomfattande standard. Schunk är världsledande inom verktygshållare, gripdon och uppspänning av industriverktyg, och är med egen produktion i tyskland, usa och kina, dotterbolag i 26 länder och återförsäljare, verksamma i fler än 50 länder och 5 kontinenter.

Schunk intec ab är i stark tillväxt och stärker nu den svenska organisationen med en area sales manager gripping systems.

Schunk har två affärsområden, ”clamping system” som omfattar produkter och system för fasthållning av detaljer och verktyg. Affärsområdet ”gripping systems” omfattar gripdon, robottillbehör samt automationslösningar.

Rollen som area sales manager gripping systems innebär att aktivt och strukturerat besöka både befintliga och nya kunder samt att förstå slutkundens behov. Du deltar även vid mässor och events samt genomför kundresor till fabrikerna i framför allt europa.

Rollen är geografisk placerad i Örebro med omnejd.

vi erbjuder
schunk kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. För att trivas bör du dela kundvisionen ”er framgång är vår framgång”, och tycka om att arbeta i en dynamisk, kundfokuserad kultur med stor teknisk kompetens och världsledande produkter. Inom schunk finns många intressanta vägar att gå om man är rätt person, såväl i sverige som internationellt.

kvalifikationer
• teknisk utbildning, gymnasium och/eller högskola
• teknisk säljerfarenhet med goda säljresultat under minst 3 år
• meriterande är kunskaper inom industrirobotteknik, industriautomation, servoteknik, nivå- och styrteknik

egenskaper
• säljdriven och kundorienterad
• förmåga att se utvecklingspotential i en teknisk process
• utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang
• skapar kontakter och underhåller relationer
• driven och ihärdig som strukturerat planerar aktiviteter

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611