Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Retail Campaign Manager


retail campaign manager

teliasonera is an international telecom operator which provides network access and telecommunication services that help people and companies communicate in an easy, efficient and environmentally friendly way. we offer our services in the nordic and baltic countries, the emerging markets of eurasia, including russia and turkey, and in spain. international strength combined with local excellence is what makes us truly unique - and provides a world class customer experience, all the way from the nordic countries to nepal.

läs gärna mer på www.teliasonera.com


rollen som retail campaign manager tillhör avdelningen sales support som är en stödavdelning till säljarna, kam, butikscheferna, regioncheferna och kundtjänst samt telia.se. sales support ser till att det finns rätt information och rätt kunskap inför lanseringar och kampanjer samt att alla nödvändiga säljargument finns tillgängliga. som retail campaign manager på telia är ditt uppdrag att få bättre utväxling av exponeringen i telias egna butiker och hos återförsäljarna. du skall genom förankring, konceptualisering och kvalitetskontroll av telias exponeringsinsatser säkerställa att telias exponering och varumärke driver försäljning och en fantastisk kundupplevelse.

du kommer också att vara ansvarig för att utveckla och implementera en ”designbok” med anvisningar för exponering och varutorg för att säkerställa att kampanjerna upplevs på rätt och samma sätt oavsett vart kunden vänder sig. du omvärldsbevakar och håller dig uppdaterad på nya trender. det är även ditt ansvar att förvalta och utveckla en testbutik tillsammans med telias expogrupp samt ansvara för en referensgrupp för exponeringsfrågor.

för att lyckas i den här rollen har du förmågan och brinner för att skapa egna idéer om visuella lösningar som inspirerar och lockar till köp. du är duktig på att knyta ihop alla exponeringslösningar, förstärka budskapet samt ytterst ansvara för helhetsupplevelsen i butik. du har lätt för att hitta strukturer och verktyg för att kunna följa upp effekten. du mäts på tydliga kpi:er.

vi erbjuder
du får arbeta på ett välkänt bolag, med ett premiumvarumärke i en spännande bransch där det ständigt händer mycket och där det ständigt finns en stark efterfrågan. det finns i denna roll stor möjlighet att påverka.

teliasonera kännetecknas av en internationell, ambitiös och professionell miljö och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner.

kvalifikationer
• minst fem års relevant arbetslivserfarenhet inom retail, varav minst två år inom customer marketing eller trade marketing
• troligen har du en försäljningsbakgrund inom retail
• gedigen erfarenhet av att arbeta med exponering och försäljning inom retail
• meriterande om du har arbetat i stora organisationer
• troligtvis har du en akademisk examen eller motsvarande inom marknadsföring eller ekonomi

egenskaper
• driven och målinriktad
• strukturerad och ordningsam
• utåtriktad och har lätt för att samarbeta med människor och skapa goda relationer
• positiv med en uppmuntrande attityd
• nyfiken att lära och utvecklas
• lyhörd för andras tankar, förslag och känslor, men har pondus att prioritera och att hålla en fast linje


Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id511