Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Digital Developer

digital developer

teliasonera is an international telecom operator which provides network access and telecommunication services that help people and companies communicate in an easy, efficient and environmentally friendly way. We offer our services in the nordic and baltic countries, the emerging markets of eurasia, including russia and turkey, and in spain. International strength combined with local excellence is what makes us truly unique – and provides a world class customer experience, all the way from the nordic countries to nepal. Läs gärna mer på www.teliasonera.com
rollen som digital developer tillhör avdelningen sales support som är en stödavdelning till säljarna, butikscheferna, regioncheferna och kundtjänst samt telia.se. Sales support ser till att det finns rätt information och rätt kunskap inför lanseringar och kampanjer samt att alla nödvändiga argument finns tillgängliga. Som digital developer på telia är ditt uppdrag att kunna bidra med en mer digital interaktion med säljarna. Du skall se till att exponeringen och kundkommunikationen blir mer effektiv och utvecklas mot det digitala gränssnittet.

Du kommer också att vara ansvarig för att alla digitala lösningar och funktioner går att mäta och följa upp och du kommer att arbeta nära den digitala publishern med att producera och publicera information till kund via digitala gränssnitt. Det är även din uppgift att omvärldsbevaka, följa trender inom den digitala exponeringen och kampanjhanteringen samt kunna utvärdera, prioritera och översätta dessa till framtida lösningar till telia. Som digital developer är du duktig på att fånga in behoven, få till ett effektivt digitalt gränssnitt som fångar kundernas uppmärksamhet. Du skall få processerna att bli kortare. Dina idéer och din produktion och implementation sker i nära samarbete med organisationen.

För att lyckas i den här rollen är du utåtriktad och lösningsorienterad som brinner för att hitta nya lösningar och kunna implementera dessa.

vi erbjuder
du får arbeta på ett välkänt bolag, med ett premium varumärke i en spännande bransch där det ständigt händer mycket och där det ständigt finns en stark efterfrågan. Du kommer att få vara med på en förändringsresa där din digitala kompetens kommer att göra skillnad. Det finns stor möjlighet till påverkan.

Teliasonera kännetecknas av en internationell, ambitiös och professionell miljö och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner.

kvalifikationer
• minst fem års relevant arbetslivserfarenhet inom den digitala affären där du har producerat och tagit fram funktionella, digitala lösningar, helst inom retail
• du brinner för funktion, kundprocesser och användarvänlighet
• du har kunskap av digital produktion så som säljstöd för surfplatta/smartphone.

egenskaper
• utvecklingsorienterad, en vilja att lära nytt och se nya lösningar
• självgående med ett eget driv
• relationsbyggare
• ha pondus och vara förtroendeingivande
• strukturerad
• god kommunikationsförmåga

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611