Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Supply Chain Manager

supply chain manager

priveq home improvement ab, som består av lundbergs produkter ab i nyköping och duri svenska ab i mölndal, utvecklar, konceptualiserar och distribuerar interiörprodukter till golv, vägg, dörr, trappa samt förvaring med rätt kvalitet, design och funktionalitet i norden. Verksamheten bedrivs dag i två bolag under egna varumärken, duri och lundbergs, som båda har marknadsledande positioner inom sina huvudsakliga produktsegment. Koncernen består av ca 80 anställda och omsätter ca 300 msek.

Priveq home improvement ab med sina framstående varumärken lundbergs och duri står inför en spännande tillväxtresa och ska inom 4-5 år ha fördubblat sin nuvarande omsättning. Det ställer tydliga krav på organisationen och dess struktur. Tjänsten supply chain manager är en ny nyckelbefattning och en del i företagets strävan att möta dessa krav. Tjänsten har 30 underställda varav 11 direktrapporterande. Det inkluderar även ett inköpskontor i kina bestående av 3 medarbetare. Produkterna legotillverkas i norden, europa och asien.

I rollen som supply chain manager har du det övergripande ansvaret för inköp och varuflöden. Du upprättar, implementerar, optimerar och följer upp processer inom ansvarsområdet. Vidare är du ansvarig för att utvärdera och utveckla befintliga leverantörer samt finna nya vid behov. Du är en engagerad chef som operativt leder och utvecklar dina medarbetare i det dagliga arbetet.

Tjänsten ingår i ledningsgruppen, vilket medför att du aktivt deltar i arbetet med att strategiskt utveckla och leda verksamheten mot uppsatta mål. Vidare har du det övergripande ansvaret för att analysera de olika funktionernas resultat, lönsamhet och nyckeltal utifrån ett supply chain-perspektiv.

vi erbjuder
detta är en utmanande och omväxlande tjänst i ett svenskt tillväxtföretag med en stark position på den nordiska marknaden. Organisationen är platt och beslutsvägarna korta. Priveq home improvement kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. För att trivas bör du tycka om att arbeta i en roll med många olika kommunikationsvägar i en dynamisk kultur med höga ambitioner.

kvalifikationer
• flerårig erfarenhet som ledare med personalansvar inom supply chain
• flerårig erfarenhet av inköp – även från europa och asien
• erfarenhet av att upprätta prognoser
• tidigare erfarenhet av arbete i internationell koncern
• god engelska i såväl tal som skrift
• mycket goda kunskaper i excel
• akademisk bakgrund eller motsvarande

egenskaper
• affärsmässig och kostnadsmedveten
• god strategisk och analytisk förmåga
• god ledare
• handlingskraftig doer
• prestigelös

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611