Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef planavdelning till stadsbyggnadskontoret i Gö

Göteborg utvecklas, växer och förändras snabbt. Få städer har den utvecklingspotential som finns här. Byggnadsnämnden och stadsbyggnadskontoret har en central roll i denna utmaning. Tillsammans med andra förvaltningar i staden ska våra 250 medarbetare skapa förutsättningar för en konkurrenskraftig, attraktiv och långsiktigt hållbar stad. På planavdelningen arbetar ca 60 personer inom planering, projektledning och projektstöd för att ta fram detaljplaner, program och andra planeringsdokument. Avdelningen består av tre detaljplanegrupper och en projektstödsgrupp.

Kvalifikationer
Du är mål- och resultatinriktad, har helhetsperspektiv och arbetar strukturerat och metodiskt. Din förmåga att samarbeta, skapa förtroendefulla relationer och att bygga nätverk är god. Din ledarstil är tydlig, inspirerande och kommunikativ. Du har mod och integritet och är en lagspelare med fokus på det gemensamma resultatet.

Du är högskoleutbildad inom arkitektur/planering/samhällsbyggnad. Du har erfarenhet av arbete i ledningsgrupp och att leda genom andra chefer. Du har tidigare arbetat med stadsplanering, offentligt och/eller privat. Dina kunskaper om Plan- och bygglagen samt Miljöbalken är goda. Erfarenhet av arbete från en politiskt styrd organisation och av att leda och utveckla verksamheter med dokumenterat goda resultat är meriterande.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lisa Mastalir på K2 Search AB, tel. 031-303 30 91. Fackliga företrädare: Maria Gränsbo, SACO, tel 031-368 16 47 och Thord Lagercrantz, SKTF, tel 031-368 15 45. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 5 september. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.