Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef planavdelning till stadsbyggnadskontoret i Gö

Göteborg utvecklas, växer och förändras snabbt. Få städer har den utvecklingspotential som finns här. Byggnadsnämnden och stadsbyggnadskontoret har en central roll i denna utmaning. Tillsammans med andra förvaltningar i staden ska våra 250 medarbetare skapa förutsättningar för en konkurrenskraftig, attraktiv och långsiktigt hållbar stad. På planavdelningen arbetar ca 60 personer inom planering, projektledning och projektstöd för att ta fram detaljplaner, program och andra planeringsdokument.

Kvalifikationer
du är mål- och resultatinriktad, har helhetsperspektiv och arbetar strukturerat och metodiskt. Din förmåga att samarbeta, skapa förtroendefulla relationer och att bygga nätverk är god. Din ledarstil är tydlig, inspirerande och kommunikativ.

Du är högskoleutbildad inom arkitektur/planering/samhällsbyggnad. Du har erfarenhet av arbete i ledningsgrupp och att leda genom andra chefer. Du har tidigare arbetat med stadsplanering, offentligt och/eller privat. Dina kunskaper om plan- och bygglagen samt miljöbalken är goda.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611