Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Servicechef

Servicechef

Carrier består idag av drygt 150 kompetenta medarbetare och har huvudkontoret i Göteborg, vi har även försäljnings- och servicekontor i Stockholm, Malmö och Västerås samt ett rikstäckande återförsäljarnät. Carrier står för utveckling, tillverkning, installation, drift och service av såväl butiks- som klimatanläggningar. All den kunskap som krävs för att ge dig ett bra och hållbart inomhusklimat eller butiksinstallation. Carrier är inte bara störst i världen, vi är också först, redan 1915 grundade Willis Carrier det företag som har över 32 000 anställda över hela världen. Läs mer på www.carrierab.se

I din roll som Servicechef ansvarar du för en geografiskt spridd organisation med ca 60-70 servicetekniker och en omsättning på ca 100 MSEK. Du förväntas med ett handfast ledarskap, tillsammans med serviceavdelningen, driva ett målinriktat arbete med fokus på lönsamhet och försäljning.

Rollen innebär ansvar för serviceverksamheten inom Carrier AB och Carrier Refrigeration AB, som båda ingår i samma serviceorganisation. Servicen levereras till en stor variation av kunder – allt ifrån mindre butiker, stormarknader och bostadsrättsföreningar till stora fjärrvärmeanläggningar och industrier.

Vi erbjuder
Det är en utvecklande och utmanande tjänst i ett globalt företag med starkt varumärke. Företaget är i en spännande fas där det finns stora möjligheter för rätt person att göra avtryck. Du utgår från det svenska huvudkontoret i Göteborg och rapporterar till VD. Carrier kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk miljö. Inom Carrier finns många intressanta utvecklingsmöjligheter, såväl i Sverige som internationellt.

Kvalifikationer
• Erfarenhet av att leda en stor organisation med servicepersonal på distans
• Gärna erfarenhet av att leda och motivera genom andra chefer
• Erfarenhet av kvalificerad försäljning
• Eftergymnasial utbildning är meriterande

Egenskaper
• God förhandlingsförmåga
• Ett moget och tryggt ledarskap
• Prestigelös med god samarbetsförmåga
• Starkt genomförandedriv och förmåga att leda i förändring
• Serviceinriktad

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Johnas Lindblom på K2 Search AB, tel. 031-788 20 11 eller Maria Lidgren 031-303 30 92. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id411