Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Entreprenadchef

Entreprenadchef

Carrier är marknadsledande inom kyla och värme för inomhusklimat, kyl- och frysdiskar samt klimatsystem för butiksbranschen. Carrier är ett idébaserat företag med stort engagemang för forskning och utveckling med brett och komplett produktprogram och består idag av drygt 125 kompetenta medarbetare. Carriers huvudkontor ligger i Göteborg och de har försäljnings- och servicekontor i Stockholm, Malmö och Västerås samt ett rikstäckande återförsäljarnät. Carrier står för utveckling, tillverkning, installation, drift och service av såväl butiks- som klimatanläggningar och levererar allt från fristående kyl- och frysdiskar för butiker till kompletta totallösningar som omfattar hela inomhusklimatet.

Carrier är inte bara störst i världen, de är också först. Redan 1915 grundade Willis Carrier det företag som idag har över 32 000 anställda över hela världen. Läs mer på www.carrierab.se

Rollen som Entreprenadchef omfattar ett totalt ansvar för Carriers avdelning för entreprenader inom kommersiella kyl-och frysanläggningar för livsmedelsbutiker i Sverige. Med ansvar för en budget över 100 MSEK leder du elva kompetenta medarbetare. Tillsammans driver ni kundrelationer, svarar på förfrågningar, designar system, tar fram och beräknar offerter samt driftsätter nyckelfärdiga anläggningar till Sveriges ledande livsmedelsbutiker.

Det ingår i ditt ansvar att utveckla, implementera och utvärdera arbetssätt på ett framgångsrikt och kvalitetssäkrat sätt. Du trivs med långsiktiga kundrelationer och med att leda dina medarbetare till framgång.

Rollen sträcker sig från övergripande ansvar för strategisk analys, praktisk implementation, utveckling av processer och medarbetare till ansvar för projektens lönsamhet. För att lyckas i rollen bör du trivas med ett aktivt och kommunicerande ledarskap, teknisk analys och projektledning samt ha förståelse för lönsamhetsberäkning. Att leda, utveckla och coacha medarbetare, är något du brinner för och ser som en nyckel till fortsatt framgång.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande och spännande tjänst i ett globalt företag med starkt varumärke och marknadsledande produkter. Företaget är i en spännande fas där visst förändringsarbete genomförts men stora möjligheter att göra avtryck fortfarande finns. Carrier kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och inom bolaget finns många intressanta utvecklingsmöjligheter, såväl i Sverige som internationellt. Din arbetsplats är belägen på det svenska huvudkontoret i Göteborg och du rapporterar till VD.

Kvalifikationer
• Erfarenhet av att leda tekniska entreprenadprojekt
• Erfarenhet av att leda förändringsarbete
• Eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarande
• Erfarenhet av resultatansvar, P/L

Egenskaper
• Affärsmannaskap
• Ett aktivt och involverande ledarskap
• Prestigelös med god samarbetsförmåga
• Starkt genomförandedriv
• Strukturerad och processintresserad

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Helen Tånghed Gunnarsson på K2 Search AB, tel. 031-788 20 12 eller Maria Lidgren 031-303 30 92. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan via vår hemsida, www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id411