Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Entreprenadchef

entreprenadchef

carrier är marknadsledande inom kyla och värme för inomhusklimat, kyl- och frysdiskar samt klimatsystem för butiksbranschen. Carrier är ett idébaserat företag med stort engagemang för forskning och utveckling med brett och komplett produktprogram och består idag av drygt 125 kompetenta medarbetare. Carriers huvudkontor ligger i göteborg och de har försäljnings- och servicekontor i stockholm, malmö och västerås samt ett rikstäckande återförsäljarnät.

Carrier är inte bara störst i världen, de är också först. Redan 1915 grundade willis carrier det företag som idag har över 32 000 anställda över hela världen.

Rollen som entreprenadchef omfattar ett totalt ansvar för carriers avdelning för entreprenader inom kommersiella kyl-och frysanläggningar för livsmedelsbutiker i sverige. Med ansvar för en budget över 100 msek leder du elva kompetenta medarbetare.

Det ingår i ditt ansvar att utveckla, implementera och utvärdera arbetssätt på ett framgångsrikt och kvalitetssäkrat sätt.

Rollen sträcker sig från övergripande ansvar för strategisk analys, praktisk implementation, utveckling av processer och medarbetare till ansvar för projektens lönsamhet. För att lyckas i rollen bör du trivas med ett aktivt och kommunicerande ledarskap, teknisk analys och projektledning samt ha förståelse för lönsamhetsberäkning.

vi erbjuder
vi erbjuder en utvecklande och spännande tjänst i ett globalt företag med starkt varumärke och marknadsledande produkter. Företaget är i en spännande fas där visst förändringsarbete genomförts men stora möjligheter att göra avtryck fortfarande finns. Carrier kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och inom bolaget finns många intressanta utvecklingsmöjligheter, såväl i sverige som internationellt.

kvalifikationer
• erfarenhet av att leda tekniska entreprenadprojekt
• erfarenhet av att leda förändringsarbete
• eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarande
• erfarenhet av resultatansvar, p/l

egenskaper
• affärsmannaskap
• ett aktivt och involverande ledarskap
• prestigelös med god samarbetsförmåga
• starkt genomförandedriv
• strukturerad och processintresserad

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611