Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager – Identity

key account manager – identity

oberthur technologies sweden ab ingår i den internationella koncernen oberthur technologies som är ett världsledande bolag med fokus på digital säkerhet baserad på smarta kort. De produkter och tjänster man erbjuder stödjer den växande marknaden inom betalning, mobilitet, identitet, transport och digital tv. Oberthur technologies hjälper banker, butikskedjor, hotell, myndigheter och andra företag med att tillvarata möjligheterna i det snabba teknologiskiftet där produkter och service flyttas in i den mobila och digitala världen mot säker och smart chipteknologi (mobila pengar, digital plånbok och nfc). Koncernen har sitt säte i paris med en verksamhet på 65 platser i 40 länder med 5 700 anställda och en omsättning på 890 miljoner euro per år. Den svenska verksamheten har ca 150 anställda och omsätter drygt 250 miljoner sek. är.

Rollen som key account manager – identity innebär att du arbetar med olika produkter och lösningar inom identitetsområdet såsom id-kort, pass, företagsspecifika id-kort och lösningar för säker inloggning. Du ansvara för hela försäljningsprocessen från ”ax till limpa” och tar fram en affärsplan innehållande budgetmål, fokuskunder, marknadsaktiviteter samt följer upp säljresultatet mot de prognostiserade målsättningarna.

Du utvecklar och fördjupar det strategiska samarbetet med nuvarande kunder, men bearbetar även nya kunder för att utveckla marknaden inom säkra identitetslösningar. Vi sätter stort värde på din förmåga att följa med i den tekniska utvecklingen, vara kreativ och komma med nya lösningsförslag och på så sätt driva utvecklingen framåt.

vi erbjuder
detta är en utmanande roll i ett företag i en mycket föränderlig bransch där du har stora möjligheter att göra skillnad och skapa synliga resultat. Branschen står inför ett stort paradigmskifte där din förmåga att se, leda och driva lösningsförsäljning kommer att bli avgörande. Det finns en stark vilja i organisationen att satsa på nya spännande säkerhetslösningar (bl a mobila lösningar) som kan bli vägledande för hela marknaden.

kvalifikationer
• minst fem års erfarenhet av försäljning komplexa it-lösningar med dokumenterat goda resultat
• erfarenhet av att ha arbetat med lösningsförsäljning inom it säkerhet som pki och smarta kort ser vi som meriterande.
• vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning både mot privat och publik sektor
• erfarenhet från affärsutveckling där du gärna även arbetat som projektledare
• akademisk utbildning

egenskaper
• driven – självgående
• nytänkande
• prestigelös
• lösningsorienterad
• resultatorienterad

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 2