Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Norden och Baltikum

oberthur technologies sweden ab ingår i den internationella koncernen oberthur technologies som är ett världsledande bolag med fokus på digital säkerhet baserad på smarta kort. De produkter och tjänster man erbjuder stödjer den växande marknaden inom betalning, mobilitet, identitet, transport och digital tv. Oberthur technologies hjälper banker, butikskedjor, hotell, myndigheter och andra företag att tillvarata möjligheterna i det snabba teknologiskiftet där produkter och service flyttas in i den mobila och digitala världen mot säker och smart chipteknologi (mobila pengar, digital plånbok och nfc). Koncernen har sitt säte i paris med en verksamhet på 65 platser i 40 länder med 5 700 anställda och en omsättning på 890 miljoner euro per år. Den svenska verksamheten har ca 150 anställda och omsätter drygt 250 miljoner sek/år.

projektledare norden och baltikum

Som projektledare leder du stora och små implementationsprojekt mot våra största svenska kunder, primärt inom bank- och finanssektorn. Ditt ansvar blir att som projektledare för säkra kort, chip och betalningslösningar säkerställa att projekten levereras i tid och inom budget. Till din hjälp har du både svenska och internationella interna resurser. Det är viktigt att du är van vid att arbeta i komplexa organisationer där det ställs extra höga krav på egen drivkraft och initiativförmåga.

vi erbjuder
detta är en betydelsefull roll i ett företag i en mycket föränderlig bransch där du har stora möjligheter att göra skillnad och skapa synliga resultat. Branschen står inför ett stort paradigmskifte där din förmåga att driva och leverera framgångsrika projekt mot våra största kunder kommer att bli avgörande. Det finns en stark vilja i organisationen att satsa på nya spännande betalningslösningar som kan bli vägledande för hela marknaden. Det är viktigt att du är intresserad och brinner för nya idéer och lösningar.

kvalifikationer
• minst fem års erfarenhet som projektledare gärna i en komplex internationell organisation med leverans av it-lösningar
• kunskap och erfarenhet av projektledarverktyg

meriterande
• någon form av certifiering som projektledare; props eller liknande
• erfarenhet av att ha arbetat med digital säkerhet och/eller smarta kort eller på/mot bank
• akademisk utbildning

egenskaper
• driven/självgående
• resultatorienterad
• strukturerad
• affärsmässig
• nytänkande

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id608