Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Säljande Regionchef


säljande regionchef

wise professionals erbjuder kompletta tjänster inom rekrytering och uthyrning av specialister. vi arbetar inom de flesta branscher och kan erbjuda ett kompetent stöd i rekryteringsprocessen oavsett om vår kund söker chef, specialist eller assistent. wise professionals har kontor i stockholm, göteborg och malmö och ingår i wise group ab som är listat på omx first north. inom segmentet kvalificerade tjänstemän är vi idag det företag inom rekrytering och konsultuthyrning som växer snabbast och med högst lönsamhet i sverige.

din roll
ett tydligt mål för oss det närmaste året är att ta ännu mer plats i göteborgregionen. som säljande regionchef för wise professionals i göteborg kommer du att ha personalansvar för teamet - konsultchefer och rekryteringskonsulter. du använder din erfarenhet för att inspirera och leda gruppen i det fortsatta byggandet av vår affär och kultur i regionen. som regionchef är du en del av wise professionals ledningsgrupp och rapporterar till vd.

i din specialistroll som erfaren konsult driver du dina affärer från första kontakt med kunden till avslut och bygger långsiktiga relationer med både beställare och kandidater. du agerar projektledare för dina egna uppdrag, såväl hela rekryteringsuppdrag, uthyrning likväl som delprocesser, t.ex. second opinion. du vägleder kunderna i kravprofilsarbetet, gör urval och genomför intervjuer och personbedömningar.

vi söker dig som…
har hög egen drivkraft, som älskar att göra affärer och som brinner för att bidra med att utveckla din kunds verksamhet. det sker genom att matcha rätt kandidat i en rekrytering eller konsultuthyrning. du har en positiv grundinställning, är naturligt förtroendeingivande och bra på att skapa kontakter samt bygga och underhålla relationer. du är en klok och handlingskraftig tillväxtledare som både kan visa vägen och handleda vid behov. du har troligen en akademisk utbildning och minst 5 års erfarenhet av att arbeta som senior konsultchef eller rekryteringskonsult med ansvar för egna affärer.

mer om tjänsten och ansökan
har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Åsa mitsell 076-495 31 00 eller anna lengroth 076-000 18 01. vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-05-01. du söker tjänsten på www.k2search.se.

varmt välkommen med din ansökan!

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id509 2