Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior affärskonsult

Senior affärskonsult

Vår uppdragsgivare IHM Business School är en privat, fristående affärsskola med rötter i Göteborgs universitet. Verksamheten bedrivs i ett aktiebolag som är ägt av den ideella stiftelsen IHM. 2011 omsatte IHM 154 Mkr och hade 4 000 deltagare i öppna och företagsanpassade program. Varje år deltar ca 300 föreläsare och lärare från näringslivet på IHMs egna skolor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

På IHM utbildas människor i yrkeslivet inom affärsmannaskap, ledarskap, affärsutveckling, marknadsföring, affärsekonomi och mycket mer. IHM är ett mycket välkänt varumärke i näringslivet och många organisationer söker medarbetare som gått på IHM eller skickar sina medarbetare hit för vidareutbildning.

Som Senior affärskonsult arbetar du med att aktivt leda och delta i kundarbetet och stärka IHM’s position i Skånes näringsliv. Du skall skapa tillväxt i det skånska näringslivet och etablera IHM som en stark partner till företagen i deras utvecklingsarbete. Din huvudsakliga inriktning är management- och ledarskapsutveckling. Du har ansvar för IHMs totala försäljning i Skåne, dvs både för våra öppna- och företagsanpassade program. Du har lokalt försäljningsstöd av de öppna programmen genom innesälj/rådgivare. Rollen innebär också att vara representant och företrädare för IHM i olika sammanhang. Du rapporterar till regionchefen för sydvästra Sverige.

Vi erbjuder:
• En ansvarsfull roll i ett företag med mycket starkt varumärke
• En spännande utmaning – att skapa tillväxt och vidareutveckla IHM i Malmö
• En utvecklande roll med många möjligheter tillsammans med kunniga och motiverade medarbetare samt samarbetspartners
• En nyckelroll i en stabil organisation som tydligt vill driva försäljningsarbetet

Vi söker dig som har:
• Mångårigt och dokumenterat framgångsrikt arbete som konsult
• Erfarenhet från eget arbete som ledare inom näringslivet
• Ett etablerat nätverk i regionen
• Stort affärsdriv och erfarenhet från kvalificerad tjänsteförsäljning
• Engagemang och passion för att utveckla företag och individer
• Eftergymnasial utbildning – gärna IHM

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Bengt Olander, tfn 0760-00 18 05 eller Ken Ahl, 0735-40 52 80. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 30 april. Sök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.