Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sektionschef Hushåll Väst

sektionschef hushåll väst

srv återvinning ab har cirka 170 anställda och ägs av kommunerna huddinge, haninge, salem, botkyrka och nynäshamn. Verksamheten omfattar insamling och förädling av återvinningsmaterial, bränsle och avfall samt deponering. Företaget tar emot 350 000 ton avfall varje år och omsätter ca 360 mkr. Srv har idag en stor återvinningsanläggning, sofielund, i anslutning till gladö kvarns industriområde i huddinge kommun. Srv har även nio stycken återvinningscentraler fördelade på de olika kommunerna.

Ansvarsfull ledare till nyckelroll på srv återvinning sökes.

Vi söker dig som är en trygg, erfaren och coachande ledare till rollen som sektionschef hushåll väst. Här är ditt huvuduppdrag att säkerställa välfungerande dagliga hämtningar av hushållsavfall i kommunerna huddinge, botkyrka och salem. Du leder hela teamet med renhållningsarbetare (chaufförer) inklusive arbetsledare och transportledare, totalt ca 30 personer. Förutom planering och uppföljning av den dagliga verksamheten har du även ansvar för resultat, arbetsmiljö samt personalens trivsel och utveckling. Som sektionschef ansvarar du också för kvalitet på leveranser, underhåll- och service av fordon samt fastigheten.

För att lyckas i rollen har du arbetat som ledare för driftspersonal inom bransch företrädesvis präglad av logistik och/eller tunga fordon.

vi erbjuder
en ledande nyckelroll på srv återvinning. Här arbetar du med stor frihet under eget ansvar i ett brett och variationsrikt uppdrag. Resultatet av ditt arbete är avgörande för hur väl teamet levererar och trivs i sina arbeten, vilket i sin tur påverkar hela renhållningsflödet i infrastrukturen i huddinge, salem och botkyrka.

kvalifikationer
• trygg, erfaren och coachande ledare för driftpersonal; meriterande om detta varit inom renhållning, åkeri, logistik eller dylik bransch
• hanterar arbetsmiljöfrågor och lagstiftningen kring dessa
• har arbetat med ansvar för budget
• har god förståelse för nyckeltal
• god datavana och hanterar microsoft officepaket väl

egenskaper
• stabil med båda fötterna på jorden, trygg i dig själv, naturlig ledare
• relationsorienterad – bryr sig om andra och är genuint intresserad av andra människor
• tar ansvar, arbetar självgående och tar egna beslut kring verksamheten
• flexibel med en god grundstruktur

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611