Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Depåchef

depåchef

alstom är ett globalt företag med ca 100 000 anställda i 100 länder. I sverige är vi ca 1000 medarbetare och de flesta av oss arbetar på någon av våra huvudorter; stockholm, norrköping, västerås och växjö. Innovation, kvalitet, säkerhet och miljö är nyckelord som präglar verksamheten. Vi erbjuder innovativa och miljösmarta produkter, system och servicelösningar till järnvägs- och energimarknaden. Varje dag reser miljontals människor med tåg som vi tillverkat och var fjärde glödlampa världen över får sin lyskraft från teknologi som levererats av oss. I sverige binder våra tåg samman städer och landsbygd från söder till norr och vi bygger såväl stora som små kraftverk med fokus på ren kraft och hållbarhet för framtiden.

På uppdrag av stockholmståg underhåller vi samtliga pendeltåg på depåerna i Älvsjö, södertälje och bro. Arbetet ställer höga krav på säkerhet, kvalitet och leverans på utsatt tid.

Som depåchef är du ytterst ansvarig för ledning och drift av depån. Det innebär ett övergripande ansvar för personal, budget, arbetsmiljö, kvalitet och säkerhetsfrågor. I ditt arbete leder du och motiverar dina arbetsteam enligt gruppvärdena tillit, laganda och handling samt samverkar med fackliga organisationer och skyddsorganisationer. Du representerar alstom corporate och ser till att arbetet utförs i enlighet med de beslut och processer som sätts för verksamheten. Vidare arbetar du för att utveckla och vidmakthålla en gedigen och professionell arbetsrelation med stockholmståg, entreprenörer och leverantörer med syftet att säkerställa fullföljande av kontraktet, kundnöjdhet samt lönsamhet. Du rapporterar till operations manager sweden.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet från att leda arbetsteam i verksamheter där det ställs höga krav på leveranstid, arbetssäkerhet och facklig samverkan. Du är trygg i dig själv och i ditt ledarskap. Med erfarenhet från underhåll och service inom transportsektorn har du en extra fördel av att snabbt kunna sätta dig in i uppdraget.

vi erbjuder
detta är en ansvarsfull ledarroll i en internationell koncern. Alstom transport ab är dock ett litet och snabbrörligt företag i företaget. Detta innebär bl.a. Ett klart decentraliserat arbetssätt och korta beslutsvägar. Alstom kännetecknas av en prestigelös, snabbfotad och affärsfokuserad atmosfär och för att trivas här bör du tycka om att arbeta i ett ungt tillväxtföretag med höga ambitioner i en ”het bransch” som ligger helt rätt i tiden.

kvalifikationer
• minimum tre år som ledare över andra chefer inom operations, produktion eller service management där du också har haft budgetansvar
• erfarenhet från bransch med kritiska leveranstider, kvalitetskontroller samt säkerhetsfrågor ur ett arbetsmiljöperspektiv, extra meriterande med erfarenhet från transportsektorn
• vana från förhandlingar och tätt samarbete med facket
• goda kunskaper i svenska och engelska

egenskaper
• trygg ledare
• resultatorienterad
• självgående och driven
• lösningsorienterad

Anta utmaningen direkt och sök tjänsten på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611