Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ekonomichef

ekonomichef

Östgöta camping – gruppen är sveriges största detaljist för försäljning av husbilar och husvagnar med försäljningsställen i mantorp, svedala, falkenberg, stockholm samt borlänge. I koncernen Östgöta camping holding ab finns även en omfattande grossistverksamhet omfattande bl a varumärkena bürstner, solifer, polar, niesmann+ bischoff samt movera med leveranser till återförsäljare i hela sverige. Koncernen befinner sig i ett expansivt skede och beräknas omsätta 700 mkr år 2013 tack vare sina 80 engagerade medarbetare.

Som ekonomichef för Östgöta camping – gruppen ab så har du en viktig nyckelposition då du ansvarar du för ekonomifunktionen koncernövergripande. Koncernen består av en import- och agenturverksamhet med fyra dotterbolag samt en detaljistverksamhet med tre dotterbolag. Försäljningen av husbilar, husvagnar samt tillbehör säljs via sex egna, men även en stor mängd externa, återförsäljare runt om i sverige.

Aktuell tjänst innefattar allt från prognos- och budgetarbete till komplex bokföring, momsdeklarationer, likviditetsplanering, lönsamhetsanalyser, ekonomistyrning och bokslut. Det innebär således att du trivs med att arbeta såväl operativt nära verksamheten som på en mer strategisk nivå. Du verkar för att nå finansiell tillväxt på både kort och lång sikt. Till din hjälp har du två engagerade medarbetare, för vilka du har personalansvar. Du ansvarar för att leda, motivera och utveckla din grupp samt för att analysera och effektivisera de olika processerna i ekonomifunktionen. Vidare innefattar rollen många olika kontaktvägar med en mängd intressentgrupper, såväl internt som externt, vilket ställer höga krav på din sociala och kommunikativa förmåga.

vi erbjuder
Östgöta camping – gruppen är ett ägarlett, entreprenöriellt och dynamiskt företag där du i samarbete med övriga ledningsgruppen får möjlighet att vara med och driva företagets fortsatta utveckling mot en spännande framtid. Detta innebär bl a ett decentraliserat arbetssätt med korta beslutsvägar. Kulturen karaktäriseras av affärsdriv och entusiasm. Vi erbjuder nu en utvecklingsorienterad nyckelposition med högt tempo i ett framåt företag tillsamman med ett stolt och engagerat gäng.

kvalifikationer
• erfarenhet av att ansvara för ekonomin i flera bolag parallellt (koncern)
• vana vid att göra bokslut
• erfarenhet av ledningsarbete
• intresse och förståelse för affärer
• erfarenhet från den privata sektorn
• gärna tidigare chefserfarenhet
• civilekonom

egenskaper
• analytisk och affärsorienterad
• noggrann
• stresstålig
• social och utåtriktad.
• lyhörd och prestigelös

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Då ansökningar hanteras löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611