Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef IHM Business School


försäljningschef ihm business school


vår uppdragsgivare ihm business school är en privat, fristående affärsskola med rötter i göteborgs universitet. verksamheten bedrivs i ett aktiebolag som är ägt av den ideella stiftelsen ihm. 2011 omsatte ihm 154 mkr och hade 4 000 deltagare i öppna och företagsanpassade program. varje år deltar ca 300 föreläsare och lärare från näringslivet på ihms egna skolor i stockholm, göteborg och malmö.


på ihm utbildas människor i yrkeslivet inom affärsmannaskap, ledarskap, affärsutveckling, marknadsföring, affärsekonomi och mycket mer. ihm är ett mycket välkänt varumärke i näringslivet och många organisationer söker medarbetare som gått på ihm eller skickar sina medarbetare hit för vidareutbildning.som försäljningschef har du ansvar för ihms totala försäljning i mälardalen, både för de öppna- och företagsanpassade programmen. du leder strategiskt och operativt organisationen bestående av innesäljare och affärskonsulter och är själv aktiv i säljarbetet. du är medlem i ihm stockholms ledningsgrupp och rapporterar till regionchefen.


du skall skapa fortsatt tillväxt i i stockholms näringsliv och vidareutveckla ihm som en stark partner till företagen i deras utvecklingsarbete. genom operativt nära ledarskap, tydlig målstyrning och aktiv coachning och utveckling av säljprocesserna skapar du förutsättningar för säljorganisationen att nå de högt uppsatta målen.


vi erbjuder:
• en ansvarsfull roll i ett företag med mycket starkt varumärke
• en spännande utmaning – att skapa fortsatt tillväxt i stockholm
• en utvecklande roll tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare
• en nyckelroll – du bygger upp säljorganisationen och är med och skapar ett ännu starkare ihm


vi söker dig som har:
• gedigen erfarenhet från tjänsteförsäljning, gärna konsultativa tjänster
• kvalificerad säljledningskompetens
• tydligt affärsdriv med fokus på tillväxt och resultat
• erfarenhet av att bygga en god säljkultur
• mod att driva förändringsarbete
• eftergymnasial utbildning – gärna ihm


Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, bengt olander, tfn 0760-00 18 05 eller maria ohlsson, 0735-20 49 35. ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt. vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 1 juni. sök tjänsten på www.k2search.se

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id511