Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Solution Manager

business solution manager

royal canin sverige ab är marknadsledande inom hund- och kattfoder till den specialiserade fackhandeln i sverige. Royal canins foder säljs även genom veterinärkliniker och vidare har man ett nära samarbete med sveriges uppfödare. Royal canin sverige ab är dotterbolag till en av världens ledande tillverkare av högkvalitativt foder för hund och katt, royal canin sa. Företaget grundades 1967 i södra frankrike och idag marknadsförs produkterna i mer än 90 länder över hela världen. Royal canin globalt har idag cirka 6 000 medarbetare, varav 53 arbetar i sverige, och är en del av mars-koncernen.

Din roll som business solution manager innebär framförallt att tydliggöra och projektleda affärsdrivande strukturella förändringar i gränslandet mellan it och verksamheten i syfte att säkerställa leverans av – för affären – viktiga projekt. Det innebär att du med totalt projektledarskap ansvarar för alla nya affärsutvecklingsprojekt där it-system/applikationer är en väsentlig del – från idé till implementering. Tillsammans med affärsansvariga och utifrån verksamhetens behov och krav driver du dessa projekt och därigenom säkrar en effektiv it-arkitektur på kort och lång sikt.

Viktigt i denna roll är förståelsen för att kombinera kommersiella behov med tekniska lösningar samt att aktivt följa med i utvecklingen inom området. Vidare innebär rollen att skapa nätverk inom koncernen såväl lokalt som globalt för att möjliggöra ökat erfarenhetsutbyte.

vi erbjuder
detta är en ny och affärskritisk position i ett framgångsrikt bolag. Rollen erbjuder stora möjligheter att åstadkomma reella förändringar som utvecklar och driver affärerna. Royal canin kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner.

kvalifikationer
• akademisk utbildning – civilekonom eller motsvarande
• projektledningsutbildning är starkt meriterande
• it-mogen och förståelse för it som möjliggörare för att utveckla affären
• god förståelse för att identifiera behov, implementera och leverera lösning
• goda kunskaper i engelska

egenskaper
• affärs- och kundorienterad
• analytisk och strukturerad
• lagspelare
• stark drivkraft
• positiv och entusiasmerande

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med bengt olander, tel. 0760 – 00 18 05 eller sara derneryd, tel. 0706 – 94 61 26 på k2 search ab. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id608