Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Redovisningschef

redovisningschef

itella information levererar heltäckande lösningar och tjänster för ekonomi- och redovisningsprocesser. Itella förbättrar effektiviteten hos ekonomi- och redovisningsprocesser, som purchase to pay och order to cash med färdiga moduler baserade på bästa praxis. Itella har de nödvändiga transaktionsvolymerna för att möjliggöra skaleffekter, automatiserade och industrialiserade processer samt den innovativa kompetensen för att göra hanteringen av finansiella transaktioner både flexibel och säker. Itella information är verksamt i 10 europeiska länder och har omkring 2 200 medarbetare. Nettoförsäljningen uppgick år 2012 till 270 miljoner euro. Affärsområdet itella information är en del av itellakoncernen.

Rollen som redovisningschef innebär att du arbetar inom affärsområdet f&a services som tillhandahåller outsourcing av ekonomi- och finanstjänster. Som redovisningschef ansvarar du för kundernas redovisning i allt från praktiskt löpande bokföring till upprättande av bokslut och årsredovisning. Till din hjälp har du ett femtontal medarbetare som rapporterar till dig.

F&a services är utvecklingsinriktat och man har stort tillväxtfokus i organisationen. Redovisningschefen arbetar nära försäljningsorganisationen och projektledning för att förbereda för nya projekt och kunder. Man har även ansvar för löpande kontakter med befintliga kunder för avstämningar och utveckling. En viktig del av arbetet är inriktat på att förbereda och ta emot nya kunder och det omfattar att säkerställa att kompetens och resurser finns på plats. Då kunderna arbetar i olika system kommer du att arbeta med flera olika redovisningssystem.

vi erbjuder
detta är en utmanande och omväxlande tjänst med många kontakter på beslutsfattande nivå i en internationell koncern. Organisationen kan beskrivas som prestigelös med mycket resultat och målfokus. För att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk, föränderlig miljö med höga ambitioner.

kvalifikationer
• civilekonom med inriktning redovisning
• dokumenterade kunskaper i redovisning, moms och beskattning, minimum fem år
• ledarerfarenhet, minimum tre år
• affärserfarenhet, gärna från outsourcing

egenskaper
• affärsorienterad med lönsamhets- och kundfokus
• mogen ledare, hög drivkraft, coachande, trygg och kravställande
• strukturerad och organiserad, duktig på att prioritera och bygga rutiner
• förändringsledare, vara med och optimera samt utveckla organisationen i outsourcingbranschen.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med pia clark på
k2 search ab, tel. 076-000 18 11. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Rekryteringsarbetet startar direkt och intervjuer kommer att ske löpande. Vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 2