Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

VD

vd

nortech telecom är ett modernt telekom- och it bolag som säljer och marknadsför tjänstebaserade kompletta företagslösningar inom telefoni och data. Sedan starten 2001 har nortech haft en stark tillväxt och under de senaste sju åren har företaget mer än tiodubblat sin omsättning med bibehållen lönsamhet. Nortech har blivit utsett till gasell-företag av dagens industri åren 2006, 2007 och 2008.

Som vd på nortech telecom har du det totala lönsamhetsansvaret för verksamheten. Ditt yttersta uppdrag är att nå fortsatt lönsamhet och bibehållen kostnadskontroll samt att nå uppsatta tillväxtmål. Du är en representativ och entusiasmerande ledare för verksamheten och du utvecklar organisationen och bygger en effektiv företagsstruktur för tillväxt med systematisk kundbearbetning. Viktigt i den här rollen är att se möjligheten och potentialen i molntjänsterna och nortechs koncept samt att vara med i utvecklingen av nya tjänster och lösningar.

I rollen som vd har du ansvar för att etablera en gemensam målbild för företagets strategi likväl som att säkerställa operativt genomförande. Du ansvarar för att leda personalen mot uppsatta mål och har 12 personer som direktrapporterar till dig inom området försäljning, teknik och logistik. För att vara rätt person för tjänsten trivs du i en entreprenörs- och säljdriven organisation med mycket framåtanda och där alla har stort engagemang i bolaget, i utvecklingen och i människorna.

vi erbjuder
detta är en spännande tjänst i ett starkt tillväxtföretag som är marknadsledande inom ip telefonilösningar och har ett starkt och unikt erbjudande med moln- och operatörstjänster. Företaget kännetecknas av en entreprenörs- och framåtanda, stark säljkultur, höga ambitioner samt en platt organisation. Nortech har sveriges största partnernätverk inom telefoni för små och medelstora företag och det finns en stor potential inom storföretagssegmentet. Företaget har en stark plattform som täcker alla krav på en modern molnlösning.

kvalifikationer
• troligtvis har du högskoleutbildning inom ekonomi, it/teknik
• erfarenhet av att bygga en säljorienterad företagskultur
• minst fem års dokumenterat goda försäljningsresultat av tjänste- och lösningskoncept inom it/telecom
• ledarerfarenhet, minst tre år
• stor vana att analysera stora beslut
• intresse av digital marknadsföring/internet.

egenskaper
• affärsdriven med höga ambitioner
• entreprenörskap, drivkraft till förändring, utveckling, förbättring, se möjligheter och komma med idéer
• analytisk förmåga kring de strategiskt viktiga frågorna
• goda ledaregenskaper
• trygg i dig själv

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611