Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Sales Representative, region Jönköping med omnejd

senior sales representative, region jönköping med omnejd

kuka nordic ab, som bildades 1987, är det svenska dotterbolaget till kuka i augsburg och vi ansvarar för den nordiska marknaden. Kuka robotar gmbh är en av världen största robottillverkare. Allt sedan kuka byggde sin första industrirobot 1977, har kuka strävat efter ett gott anseende. Av de idag 100,000 installerade robotarna bygger i princip alla på pc-baserad styrning. Detta gör kuka till nummer ett som producent av pc-baserad styrning bland robottillverkare runt om i världen. Kuka tillhandahåller ett komplett sortiment av designade robotar för alla ändamål.

Som senior sales representative ansvarar du för att hitta affärsmöjligheter genom att besitta aktuell marknadsinformation och annan kunskap om tillverkningsindustrin i jönköping med omnejd. Du kommer säkerhetsställa ökad tillväxt genom nykundsbearbetning och etablera nya samarbeten med integratörer samt hantera befintliga kundrelationer.

Vidare ansvarar du för att applicera både teoretisk och praktisk kunskap i dina säljmöten samt ha ansvar för den strategiska försäljningen. Du ska hjälpa kunden att förstå nyttan med automatisering och hur de kan effektivisera sina processer med hjälp av kuka´s avancerade robotar.

Du har erfarenhet från att driva hela säljprocesser, hantera anbud från potentiella kunder, ta fram och presentera offerter samt vana vid kunder på olika nivåer i företaget. Du förväntas kunna agera som problemlösare med kundens tekniska personal likväl som du driver kommersiell förhandling med inköpsavdelningen.

Du förväntas utgå från, alternativt tillbringa viss tid vid det nordiska huvudkontoret i göteborg.

vi erbjuder
vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i ett av de ledande företagen inom robotautomatisering. Kuka group är marknadsledande i europa och nummer tre i världen med över 7 000 anställda globalt. Kuka nordic ab är i en spännande fas där det finns stora möjligheter för rätt person att göra avtryck. Kuka nordic ab har en kvalitetsprofil med stort fokus på kunder och försäljning och arbetsmiljön präglas av prestigelöshet, högt tempo och driv. Du kommer rapportera till försäljningschef.

kvalifikationer
• dokumenterad erfarenhet och intresse av framgångsrik b2b-försäljning
• flera års erfarenhet från automationsbranschen eller närliggande
• god förståelse för liknande produkter och kundnyttan de medför
• relevant utbildning

egenskaper
• säljdriven och kundorienterad
• driven och handelskraftig
• emotionellt stabil
• flexibel
• lyhörd – lyssnar på kunden och på sin omgivning
• skapar kontakter och underhåller relationer

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611