Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsområdeschef Facility Services

affärsområdeschef facility services

saps facility services är ett rikstäckande, starkt entreprenöriellt bolag inom service- och tjänstesektorn. Saps säljer anpassade servicelösningar utifrån kundens behov inom affärsområdena: medicintekniskservice, fastighetsservice, konstruktionsservice och service i offentlig & publik miljö.
i dagsläget omfattar vår verksamhet två företag med var sin verksamhetsinriktning; saps medical och saps facility services. Saps har ca 80 anställda och omsätter knappt 50 miljoner. Läs mer på www.saps.se.

För att ytterligare stärka saps position på marknaden söker vi nu en affärsområdeschef facility services.

I din roll som affärsområdeschef facility services har du det övergripande och rikstäckande ansvaret att driva, utveckla och skapa nya affärsrelationer. Du ansvarar för att skapa en stabil försäljning samt för drift och tillväxt inom affärsområdet både vad gäller kunder, produkterbjudande och lönsamhet. En viktig del i ditt arbete består i att driva och utveckla dina 30 medarbetare, att utveckla kompetens och skapa möjligheter till personlig utveckling. Du säkerställer beläggning och debiteringsgrad och att personalen utvecklas och presterar efter bästa förmåga.

vi erbjuder
vår uppdragsgivare är i stark tillväxt och som affärsområdeschef får du möjlighet att påverka och vara del i utvecklingen i ett entreprenöriellt bolag. Initialt kommer rollen som affärsområdeschef innebära ett stort fokus på struktur och process, samt försäljning och säljledning, d v s konkreta operativa arbetsuppgifter. Med stor frihet och möjlighet att påverka är du med och affärsmässigt driver processer, utveckling och lönsamhet på en arbetsplats där man trivs och har roligt ihop. För att lyckas i rollen bör du trivas med att arbeta i högt tempo och mot högt ställda krav. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till vd.

kvalifikationer
• civilingenjör alt civilekonom eller motsvarande
• personalansvar inom en serviceorganisation
• minst fem års dokumenterad kunskap och erfarenhet av servicebranschen
• erfarenhet av att översätta tjänster i kundbehov och försäljningsmöjligheter
• erfarenhet av resultatansvar, p/l

egenskaper
• entreprenöriell
• strukturerad
• driven
• självgående
• affärsmässig
• ett aktivt och teambyggande ledarskap

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med bengt olander 0760 – 00 18 05, helen tånghed-gunnarsson 0760 – 00 18 15 eller sara derneryd 0760 – 946126.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611