Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Process Consultant

Business Process Consultant

Danske Bank i Sverige är en fullservicebank. Vi är en del av Danske Bank-koncernen, en av Nordens största finanskoncerner med verksamhet i flera länder. Våra kunder är företag och privatpersoner, med höga krav på sin bank i form av hög kompetens, snabba besked och ett personligt engagemang utöver det vanliga. I Sverige har vi cirka 1 300 medarbetare och ett 50-tal bankkontor. Läs gärna mer på www.danskebank.se

Just nu står Danske Bank inför att bli en LEAN-bank och i rollen som Business Process Consultant är du personen som driver LEAN-projekt i samarbete med kollegor i koncernen. Du leder det lokala projektet från start till mål med hjälp av din projektgrupp. Du koordinerar behov, krav och lösningar, leder workshops samt förankrar besluten i verksamheten. Tillsammans med projektgruppen sätter du dig in i nya kunskapsområden, är aktivt med i designen och implementeringen av nya processer. Fokus kommer ligga på Operational Excellence-projekt men kan även vara End to End projekt. Du strukturerar dina projekt enligt LEAN-modeller med hjälp av LEAN-verktyg och rapporterar löpande status till projektets styrgrupp. I LEAN-projekt arbetar du mycket nära koncernens centrala LEAN-kompetens, inom avdelningen Performance Information Management, och oftast efter en koncerngemensam modell och tidslinje.

För att lyckas i rollen har du troligen projektledar- och/eller konsulterfarenhet. Ett krav är att du har drivit förändringsprojekt med LEAN-filosofin som vägvisare. Du är uthållig, strukturerad, målinriktad och tycker om att arbeta självständigt och metodiskt. Tjänsten är baserad i Stockholm eller Linköping.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en viktig projektledarroll med stor genomslagskraft där du får vara med och bygga en LEAN-bank. Du får möjlighet att påverkar grunden för Danske Banks potential att erbjuda konkurrenskraftiga lösningar till marknaden. Du kommer in i ett tidigt skede i den förändringsresa som Danske Bank genomför och din insats kommer att göra avtryck i utvecklingen av verksamheten. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer
• Minst tre års relevant erfarenhet inom utvecklingsarbete och projektledning enligt LEAN, Six Sigma
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
• Akademisk examen
• Danska i tal och skrift samt erfarenhet från bank är meriterande

Egenskaper
• Stark kommunikatör som driver igenom förändringsprojekt
• Självgående
• Lyhörd med förmåga att navigera i organisationen
• Pedagogisk
• Social förmåga, nätverkar och bygger relationer

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Cecilia Fredriksson, tel. 08-400 29 307 på K2 Search. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Ansökningar mottas så länge annonsen finns tillgänglig och intervjuer sker löpande.

.