Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef Direktmarknad – Privat


försäljningschef direktmarknad – privat


moderna försäkringar är sveriges femte största försäkringsbolag, en utmanare på marknaden som tänker och gör annorlunda. vi involverar kunder och partners för att utveckla nya tjänster och anpassade försäkringslösningar som passar moderna människor och företag. ett av våra viktigaste ledord är flexibilitet. med handlingskraft och nytänkande utmanar moderna den svenska försäkringsbranschen.

vi riktar oss till de individer som söker trygghet i en finansiellt stark och stabil försäkringsgivare - men som också värdesätter en snabbfotad och nytänkande leverantör som ligger i framkant med digitala tjänster och processer.

moderna försäkringar är trygs svenska filial. tryg har drygt 4 000 medarbetare i norden och skapar trygghet åt mer än 2,7 miljoner privatpersoner och fler än 140 000 företag i danmark, norge och sverige. tryg är noterat på omx nordic exchange copenhagen. läs mer om tryg på tryg.com


din roll som försäljningschef direktmarknad innebär framförallt att äga strategin för och driva försäljningen av konsumentprodukter såsom bil, boende, sjuk- och olycksfall som sker i eget varumärke och direkt till massmarknaden. du kommer även att ansvara för bolagets befintliga portfölj av nämnda produkter.

rollen innebär också att du som en stark intressent ska driva en förflyttning av modernas varumärke. viktigt i denna roll är en strategisk förståelse för relationen mellan försäljning och varumärkesbyggande aktiviteter samt för försäljning och marknadsföring på webben. rollen innebär även ledarskap för ett antal personer från andra delar i en matrisorganisation.

vi erbjuder
detta är en omväxlande tjänst i en stark nordisk koncern. moderna kännetecknas av ett lagom stort bolag med en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner och ett högt tempo. moderna befinner sig på en spännande resa med en växande direktportfölj. du kommer att få stora möjligheter att vara med och påverka denna resa. inom moderna och tryg finns många intressanta utvecklingsmöjlig-heter för rätt person, såväl i sverige som i norden.

kvalifikationer
• akademisk examen, gärna med inriktning mot marknadsföring
• dokumenterat goda ledaregenskaper, minimum fem år
• dokumenterat goda resultat från liknande roller
• strategisk förståelse för försäljning och varumärkesbyggande aktiviteter
• erfarenhet från försäkringsbranschen

egenskaper
• engagerad
• stark egen drivkraft
• prestigelös
• teamspelare
• strukturerad

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult johan furenmo på k2 search ab, tel. 070 360 47 95. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. vi kommer att jobba med ett löpande urval. ansök på www.k2search.se

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id509 3