Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kundansvarig affärsutvecklare till Årsta Kombiterminal

kundansvarig affärsutvecklare till Årsta kombiterminal

jernhusen äger, förvaltar och utvecklar ett av sveriges mest spännande fastighetsbestånd som består av stationer, kontor, underhållsdepåer och godsterminaler längs den svenska järnvägen. Jernhusen är helägt av svenska staten, har ca 250 medarbetare och huvudkontor i stockholm. Fastighetsbeståndet uppgår till ca 245 fastigheter till ett värde av ca 10 miljarder kronor.

Vi fortsätter jernhusens utveckling och vår strategiska satsning på kombitrafik där målet är att få mer gods från väg till järnväg och söker nu en kundansvarig för Årsta kombiterminal.

Jernhusen har investerat för att uppföra två crossdockbyggnader samt förse Årsta kombiterminal med en modern kranutrustning. Utvecklingen baserar sig på att crossdockbyggnadernas närhet till terminalen bidrar till att stärka förutsättningarna att hantera styckegods på järnväg. Terminalen byggs för att hantera ca 120 000 enheter per år och utmaningen är hur och vilka som skapar dessa volymer. Jernhusen har logent som terminaloperatör och samarbetet innebär att båda parterna tillsammans skall arbeta för att finna nya affärer och logistikupplägg som genererar enheter till Årsta kombiterminal.

Den nya tjänsten innebär att vara kundansvarig för och att utveckla nya Årsta kombiterminal gällande crossdockkonceptet samt bearbeta marknaden för att attrahera nya volymer till terminalen. Du blir kundansvarig för samtliga hyresgäster på Årsta kombiterminal, vilket innefattar bland annat ica, kyl & frys expressen och logent. Du skall tillsammans med logent initiera och säkerställa att den operativa driften ständigt utvecklas. Utöver Årsta så kommer du även att hjälpa till med marknadsarbete på övriga terminaler inom jernhusens nätverk som t.ex. Göteborg, malmö, helsingborg nässjö, västerås och sundsvall.

vi erbjuder
ett företag i stark förändring, där vi drivs av att bli världsledande och arbeta nära våra kunder i allt vi gör. Du kommer att spela en mycket viktig roll i jernhusens satsning på kombiterminaler och kommer att erbjudas en kreativ och affärsorienterad roll där du ska ansvara för att driva Årsta kombiterminal samt att även driva volymer på övriga terminaler. Du har i rollen som kundansvarig möjlighet att starkt bidra till jernhusens kundfokus och samhällets miljö genom utveckling av miljövänliga transporter. Företagets kultur kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

kvalifikationer
• minst fem års erfarenhet av logistikbranschen
• van att driva och att utveckla affärer samt skriva och förhandla avtal
• erfarenhet av fastighetsfrågor är meriterande
• talar och skriver svenska och engelska obehindrat

egenskaper
• social förmåga, har ett stort kontaktnät och duktig på att bygga relationer
• bra på att driva affärer och komma till avslut
• affärsorienterad
• drivande
• engagerad

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id608