Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Corporate Account Manager – Retail

corporate account manager – retail

digipos, en del av omnico group, är ett globalt företag ledande inom utvecklingen av point of sales hårdvarulösningar för detaljhandeln, nöjen, restauranger, osv. Genom innovativa och högteknologiska lösningar tillåter digipos den bästa tänkbara kundupplevelsen för miljontals konsumenter dagligen.

Som corporate account manager – retail kommer du att driva försäljningen inom ditt distrikt i sverige genom att bearbeta stora och medelstora företag samt partners inom detaljhandelsområdet. Du kommer att vara ansvarig för framtagning av prospekts, framtagande av erbjudande, förhandling och avslut vid större affärer. Du blir en del av säljteamet och ansvarig att rapportera om de projekt som du och ditt team driver. Dessutom blir du ansvarig för den strategiska market intelligence, det vill säga trender på marknaden, möjligheter till innovation/nya affärsmöjligheter för kunder inom segmentet du kommer att ansvara för.

vi erbjuder
tjänsten som corporate account manager – retail på digipos är av mycket central och strategisk betydelse för digipos utveckling i sverige. Rollen är krävande och utmanande i samband med en större nordisk turnaround med stora möjligheter till personlig utveckling.

kvalifikationer
• någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller it, t ex högskola, ihm eller motsvarande
• min.

egenskaper
• resultatinriktad, självdriven och ihärdig. Till viss del ”lonely rider”
• god kommunikatör och förhandlare såväl muntligt som skriftligt
• värderings-, fokusförmåga och objektivitet – förmågan att prioritera
• relationsskapande och förmåga att arbeta såväl i team som på egen hand
• strukturerad och bra på att planera din tid.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611