Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare – Kraft & Värme

Projektledare – Kraft & Värme

Inom ÅF fokuserar vi vårt arbete på energi och miljö, infrastruktur och industri. Vår bas är i Europa, men verksamhet och kunder finns i hela världen. Det som gör oss unika är våra medarbetare och den tekniska konsultbranschens största erfarenhetsbank. Vi brukar sammanfatta det medföljande ord:
ÅF – Innovation by experience. ÅF består av fyra divisioner: International, Industry, Infrastructure och Technology. Divisionerna är uppdelade efter kundkategorier och vårt eget spektrum av kompetenser. ÅF har total sett ca 6900 anställda i 20 länder och omsätter ca 5,8 miljarder SEK. Divisionen ÅF Industry har ca 1750 anställda och omsätter ca 1,6 miljarder SEK. Verksamheten har stark bas i Sverige men växer kraftigt i andra länder. Läs mer på: www.af.se

Rollen som Projektledare – Kraft & Värme innebär att du ansvarar för hela, eller delar av, olika typer av kundprojekt. Kundprojekten kan röra sig om t ex. förstudier, upphandlingar, projektering, byggledning, slutbesiktning/garantibesiktning, energieffektivisering och utredningar.
Inom marknadsområdet kraft & värme arbetar vi brett med energifrågor för kunder inom energi- och industrisektorn. Konsulttjänster tillhandahålls inom områdena process-, anläggnings- och förbränningsteknik. Typiska kunder är energiverk, kraftföretag samt skogs- och processindustrin.
Du ansvarar för att utveckla och fördjupa samarbetet med nuvarande kunder, samtidigt som du hela tiden även underhåller ditt eget affärsnätverk. Vi ser det som viktigt att du har förståelse för och kan bidra med kompetens i olika delar av ett projekt beroende på omfattning. Du rapporterar till Avdelningschef Kraft & Värme. Placeringsort kan variera men vi söker i första hand personer i Malmö och Stockholmsregionerna vid detta tillfälle, även om placering i orter som Göteborg, Karlstad och Norrköping kan vara aktuellt för rätt person.

Vi erbjuder
Detta är en spännande och utmanande roll i ett företag som bidrar till en långsiktig utveckling av industri och samhälle. Den samlade erfarenheten man erhållit under årens lopp placerar ÅF i frontlinjen för teknikutvecklingen. ÅFs absoluta oberoende av leverantörer och andra samarbetspartners garanterar den bästa lösningen, vilket innebär att man skapar lönsamma, säkra och hållbara lösningar för kunderna. Då ÅF har verksamhet i ett flertal länder finns det stora möjligheter för rätt person att pröva på att arbeta internationellt i kortare eller längre perioder.

Kvalifikationer
• Stor branschkännedom inom kraft & värme
• Mer än tio års erfarenhet ifrån energiområdet
• Erfarenhet som projektledare eller processhandläggare med vana av att arbeta i stora energi- och industriprojekt.
• Bekväm att arbeta med kundkontakter och försäljning
• Känner marknaden, på någon nivå.
• Förstå konsultverksamhet.
• Akademisk utbildning alternativt gedigen erfarenhet

Egenskaper
• Driv med målfokusering
• Relationsbyggare med stor social kompetens
• Affärsmanaskap – förstå kundens affär samt sälja själv
• Kommunikativ
• Genuint tekniskt intresse
• Förmåga att agera självständigt utan detaljstyrning

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Per Jerndahl på K2 Search AB, med anledning av semestertider är vi tacksamma om du skickar eventuella frågor på mail till per.jerndahl@k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Rekryteringsarbetet startar direkt och intervjuer kommer att ske löpande med start i mitten av augusti. Vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansök tjänsten på www.k2search.se

.