Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager

key account manager

abba seafood, frödinge och procordia är sedan 1 juli 2013 ett gemensamt matföretagunder namnet procordia. Vi tillagar mat och dryck med kärlek och omtanke om människor, hav och miljö. Våra varumärken är abba, abba middagsklart, kalles, felix, bob, frödinge, ekströms, risifrutti, grandiosa, Önos, mrs cheng´s, kung gustaf, fun light, grebbestads, jokk, den gamle fabrik, ejderns, svennes, hållö, lucullus, limfjord, liva energi och paulúns. Vi har en omsättning på ca 4,8 miljarder kronor och har ca 1 400 anställda i eslöv, frödinge, fågelmara, kumla, kungshamn, tollarp, uddevalla (lager), vansbro och Örebro. Procordia ingår i den norska koncernen orkla som är noterat på oslobörsen.

Tillsammans med procordia söker vi en person som kan ta ansvar för och utveckla försäljningen av några av sveriges mest välkända och populära varumärken. Kam har ansvaret för kedjeavatal, partnerskapsskapsprojekt, försäljning, distribution, resultat och lönsamhet per kedja för delar av dvh-sortimentet. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs på ett målinriktat och effektivt sätt och är i linje med marknadens krav och önskemål. Du ansvarar också för kontakten med de svenska kedjorna och för att goda affärsrelationer med kedjorna utvecklas och bibehålles.

Som kam har du ett starkt intresse för att dagligen följa upp, analysera och rapportera verksamhetens utveckling samt vid behov rekommendera åtgärder för att på så sätt säkerställa måluppfyllnad. Omvärldsbevakning, kommunikativ förmåga internt med olika avdelningar och teamarbete är avgörande för din framgång i tjänsten.

vi erbjuder
om du har passion för mat och dryck och tror dig kunna ta ett ägarskap för dina varumärken är detta rätt utmaning. Om du dessutom stimuleras av att arbeta i en stor försäljningsorganisation, i ett av sveriges största livsmedelsföretag, där klimatet är öppet, hjälpsamt och professionellt är detta rätt tjänst för dig. Har du det som krävs erbjuds du en tjänst iett synnerligen framgångsrikt internationellt företag med välkända varumärken och högkvalitativa produkter med egen produktion och närhet till kund och marknad.

kvalifikationer
• akademisk examen inom t ex ekonomi, diplomerad ihm eller efl eller liknande
• dokumenterad erfarenhet av avancerad försäljning på t ex central nivå inom dvh/retail
• komplex förhandlingsvana
• driven av affärer och siffror
• god konsumentinsikt och ett starkt intresse för konsumentförståelse
• god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift

egenskaper
• analytisk
• affärsman/affärskvinna
• förhandlare
• ordning och reda, processtänkande
• uthållig

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611