Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef E-handel

chef e-handel

mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning med 59 butiker. Mio ägs av handlarna och drivs av en stark entreprenörsanda. Genom att erbjuda personliga inredningslösningar och ett positivt bemötande vill mio inspirera kunderna att förnya sina hem. Räkenskapsåret 2011-2012 uppgick mio-butikernas försäljning till knappt 2,4 miljarder kronor inklusive moms.

Under hösten lanserar vi e-handel på mio, och vi gör det på ett nytt, spännande sätt där vi knyter ihop e-handel och butik för att möta kunden i framtiden. Vi söker en e-handelschef med stort försäljningsfokus, som ser mio ur ett helhetsperspektiv och som drivs av att skapa resultat tillsammans med hela kedjan.

Du kommer ha det dagliga ansvaret för mios e-handel och driva försäljning och nyckeltal mot uppsatta mål, samt ansvara för koordinationen med övriga digitala medier.

Du som söker är en driven och erfaren projektledare med erfarenhet av såväl e-handel som butik. Du förstår och har erfarenhet av detaljhandelsaffärer och gillar att jobba i en anda av entreprenörskap tillsammans med franchisetagare. Du är insatt i e-handelns olika processer, alltifrån betalsystem till teknik och logistik.

vi erbjuder
en spännande roll för dig som trivs i ett litet storföretag med en rikstäckande kedja som bygger på entreprenörskap. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Mio har ett etablerat varumärke och kvalitetsprofil med stort fokus på kunder och kundnöjdhet där arbetsmiljön präglas av en prestigelöshet, driv, högt tempo, service och en härlig stämning. Du rapporterar till försäljnings- & marknadschef.

Du har med fördel ett intresse av möbler och heminredning.

kvalifikationer
• relevant eftergymnasial affärsrelaterad utbildning
• ett antal års marknadsrelaterad arbetslivserfarenhet, gärna som e-handelsansvarig
• butikserfarenhet och försäljning inom retail/möbler/heminredning

egenskaper
• driven, initiativrik och engagerad
• kreativ och stimuleras av högt arbetstempo
• god samarbetsförmåga
• starkt intresse för teknik och formgivning
• god kommunikativ förmåga

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611